Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

content-page-hero-image

Break Sokos Hotel Kolin aamiainen

Reipasta huomenta! Herkullinen aamiaisemme antaa energiaa päivääsi! Haluatko aloittaa päiväsi terveellisesti vai kaipaatko aamuusi hieman herkuttelua? Aamiaispöydästämme löytyy runsaasti vaihtoehtoja molemmille.

Raikas smoothie tai tuoreet kasvikset ja hedelmälohkot johdattelevat keveään aamuun. Aamiaispöydästämme löytyvät paikalliset aidot käsintehdyt karjalanpiirakat tuovat monelle mieleen muistoja ja ovat oiva tuote kertomaan ruokakulttuuristamme vieraille.

Aloita aamusi kiireettömästi nauttien aamiaispöydän runsaista ja monipuolisista antimista. Aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00 -10.00, la-su sekä arkipyhinä ja erikseen määriteltyinä loma-aikoina 7.30-10.30 Grill it! - ravintolan salissa, josta avautuva näkymä Pieliselle kruunaa aamusi.

Mikäli lähdet ennen aamiaisen alkamista, pyydäthän varhaisaamiaispussin vastaanotosta edellisenä iltana. Voit myös nauttia aamiaisen kiireettömästi omassa huoneessasi - tee tilaus huoneaamiaisesta (16,50€/hlö) ennakkoon tai paikan päältä vastaanotosta edellisenä iltana.

Aamiaiselle ovat tervetulleita myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat. Aamiaisen hinta aikuisille 18,00 €, ja lapsille 4-12v 1 €/ikävuosi. S-Etukortilla aamiainen 16,50€ - kurkkaa myös S-Mobiili, josta löytyy aika ajoin vielä edullisempia tarjouksia herkullisempaan huomeneen!

Miltä kuulostaisi aloittaa kokouspäivä runsaan aamiaispöydän kautta? Kysy tarjousta myyntipalvelustamme.