Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Kaarle

Elämänmakuinen koti kaikille Kokkolassa

Original Sokos Hotel Kaarle toivottaa sinut tervetulleeksi kotikaupunkiinsa, 400-vuotiaaseen Kokkolaan. Yhtä kauan Kokkolassa on ymmärretty pitää hyvää huolta vieraista. Kaarle on iso osa tätä palvelukulttuuria, joka luo vieraillemme erinomaiset puitteet kohdata, tehdä työtä, viihtyä, levätä ja virkistyä. Sen takeena on Kaarlen aito, originaali palvelu; kansainvälinen, kotoinen, ymmärtäväinen ja aina charmantti. Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa hyvän vuoteen ja yksityisyyden lisäksi korkeatasoisia kokoustiloja sekä erinomaista ruokaa aamiaisesta pitkälle iltaan. Tietenkin meillä on myös sauna ja hyvä onkin! Itse asiassa useampi. Ja kuntosali! 

Lämpimästi tervetuloa meille!

Seuraa meitä: 

Instagram

Facebook

location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
Kauppatori 4
67100, Kokkola
parking
puhelin
020 780 8900 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
fax
020 780 8999

Asiakaspalautteet

Olen yöpynyt usein tässä hotellissa. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Aamiainen on hyvä ja monipuolinen, samoin työmatkustajan s card-menu. Huoneista osa on remontoitu viihtyisiksi, mutta toinen osa vielä odottaa remonttia. Parkkipaikkaa saa joskus etsiä, jos tulee myöhemmin illalla hotelliin. Kiitokset hotellin henkilökunnalle hyvästä palvelusta.

Erinomainen asiakaspalvelu ja hyvä sijainti, sekä hyvät parkkipaikat ja hyvä ruoka :)  Hyvä hotelli kokousten järjestämiseen ja työmatkoilla yöpymiseen. Osa hotellihuoneista todella persoonallisesti sisustettuja.

Pidin ihan kaikesta. Huoneet oli siistit ja ylellisen tuntuiset. Aamupala oli runsas ja monipuolinen sekä gluteeniton vaihtoehto oli myös loistava.

Todella hyvä aamiainen. Monipuolinen, riittävästi tilaa ja ruokatarjoilu hyvin organisoitu.

Henkilökunta ystävällistä. Aamupala maukas. Plussaa talon omasta myslistä ja tyrnijogurtista! Myös aamiaissali oli viihtyisä.

Mukava hotelli torin laidalla, kuitenkin melko hiljaisen kadun varrella. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Palvelu oli kiitettävää, kohteliasta ja avuliasta. Pienehköt, mutta siistit huoneet. Suihku ja WC erilliset yöpymässäni huoneessa. Erillinen sauna myös naisille. Ruokailumahdollisuus samassa rakennuksessa.  Auton parkkipaikka mainio. Sekä a la carte että aamiainen olivat kerrassaan maistuvia.

Hotelli oli hyvä sijainniltaan ja hinta-laatusuhteeltaan. Majoituimme kaksi yötä perheen kanssa (lapset 5v ja 7v) ja viihdyimme hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä, huoneet siistit ja aamiainen maistuva ja monipuolinen.

Hyvää vastinetta rahalle. Hyvä sijainti. Sauna ok! Baari hyvä.

Nice breakfast, no trouble check-in check-out, very good wifi, Good staff & their service.
good Pub in the hotel. Rooms are quiet and restaurant is open to late evening

Koira huomiotu todella hyvin, tervetuliaispaketti ja oma peti tehty nojatuoliin.

Kiitos mielettömän hyvästä palvelusta! Yleensä kiitosta tulee ihan liian vähän, niin ajattelin oikein kirjallisesti kiittää. Itsekin asiakaspalvelijana sen todennut että positiivinen palaute piristää mieltä kummasti. Työn puolesta joudun olemaan paljon hotelleissa yötä ja tottunut että kantamustensa kanssa joutuu aina kamppailla yksin huoneeseen. Eilen hakiessani Amarillosta pientä iltapalaa tulitte pyytämättä avaamaan oven huoneeseen asti, jotta sain ruoat ja juomat kannettua. Kaiken lisäksi asia tuntui olevan teille kuin itsestään selvää, että totta kai se kuuluukin avata. Pieni teko sinänsä, mutta voi jestas kun sai hyvälle tuulelle! Hymy tarttuu, kiitos siitä!

Mahtavat naiset respassa, oli kuin kotiinsa olisi tullut! Ja ne pojat ravintolassa, mahtavia ja mahtavaa palvelua, kiitos!

Netistä poimittua