Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kaarlen upeat teemahuoneet

content-page-hero-image

Ne­ris­tan ja Tan­kar -tee­ma­huo­neet Kok­ko­las­sa

Ori­gi­nal Sokos Hotel Kaar­len tee­ma­huo­neis­sa koet van­han kau­pun­gin ro­man­tiik­kaa ja ma­jak­ka­saa­ren tun­nel­maa.

Ne­ris­tan-huone vie sinut ihas­tut­ta­vaan van­haan kau­pun­kiim­me. Huo­nees­sa tun­nel­ma on rau­hal­li­nen ja ro­mant­ti­nen. Kok­ko­lan van­ha­kau­pun­ki on yksi Suo­men laa­jim­mis­ta puu­ta­lo­kort­te­leis­ta.

Tan­kar-tee­ma­huo­ne on per­soo­nal­li­nen ja yksi Kaar­len suo­si­tuim­mis­ta huo­neis­ta. Monia kieh­too me­rel­li­nen ma­jak­ka­saa­ren tun­nel­ma kes­kel­lä kau­pun­kia ho­tel­lin pal­ve­lui­den kera. Huone on saa­nut vai­kut­tei­ta Tan­ka­rin ma­jak­ka­saa­res­ta, joka si­jait­see 15 km Kok­ko­lan sa­ta­mas­ta luo­tee­seen. Ke­säi­sin Kok­ko­lan lei­rin­tä­alu­eel­ta pää­see vie­rai­le­maan saa­rel­le MS Jen­nyn kyy­dil­lä.

Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

S-etukortilla jopa -25% päivän hinnasta!

Hintaan sisältyy:

  • Aamiainen
  • Asiakassauna
  • Kuntosalin käyttö

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä: Kirjaudu verkkosivuillemme hyödyntääksesi S-Etukorttia. S-käyttäjätilille kirjautuminen tai uuden tunnuksen luominen tapahtuu sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Bird- tai Päivän hinnalla. Varaamaan pääset sivun oikeasta yläkulmasta kohdasta Varaa huone. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Li­sä­tie­toa ja va­rauk­set:

Ori­gi­nal Sokos Hotel Kaar­le, Kok­ko­la, vas­taan­ot­to, puh. +358 20 780 89 00. Puhelun hinta >>