Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Original Sokos Hotel Kaarlen monimuotoiset tilat soveltuvat kaikenlaisiin juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tilaisuuksien järjestäminen sujuu yhdellä puhelinsoitolla myyntipalveluumme. Autamme sinua alusta loppuun, jotta meillä järjestettävä kokous tai juhla sujuu mutkattomasti.

Ori­gi­nal Sokos Hotel Kaar­len ko­kous­ti­lat so­vel­tu­vat hyvin kou­lu­tuk­sien, ko­kous­ten, il­la­nis­tu­jais­ten ja juh­lien jär­jes­tä­mi­seen pie­nil­le ja isoil­le ryh­mil­le. Tilat ovat muun­nel­ta­vis­sa 10-120 hen­ki­lön ti­lai­suuk­sia var­ten. Kai­kis­sa ko­kous­ti­lois­sa on pe­rus­ko­kous­vä­li­nei­den li­säk­si kan­net­ta­va tie­to­ko­ne, kiin­teä vi­deo­tyk­ki sekä lan­ga­ton in­ter­net-yh­teys.

Li­säk­si ho­tel­lin nel­jän­nen ker­rok­sen upeis­sa Lai­tu­ri- ja Ma­jak­ka-ka­bi­ne­teis­sa on­nis­tu­vat yri­tys­juh­lat, tär­keät neu­vot­te­lut ja edus­ta­vat sau­nail­lat.

Tutustu tarkemmin täällä.

Ravintola Vastaranta

Ravintola Vastarantassa voit järjestää tilaisuuksia intiimeistä perhejuhlista suuriin kokouksiin tai yritysjuhliin. Tilamme taipuvat moneksi, lämminhenkinen ravintolamme toimii arkisin lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin olemme avoinna ennakkotilauksesta. Lue lisää täältä.

Kesäravintola Mustakari

Kesäaikaan (toukokuu-elokuu) palveleva merenrantaravintola Mustakari on upea paikka järjestää juhlia, kokouksia, tilaisuuksia ja saunailtoja. Lue lisää täältä.

Tie­dus­te­lut ja va­rauk­set

Ori­gi­nal Sokos Hotel Kaar­len myyn­ti­pal­ve­lu (ma klo 9-16, ti-pe klo 8-17)

020 780 8920 / sales.​kokkola@​sokoshotels.​fi

Puhelun hinta >>