Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Original Sokos Hotel Kaarlesta löytyy monipuolinen ravintolatarjonta saman katon alta. Kesäisin myös merenrantaravintola!

Oli aamiainen, lounas, illallinen, juhlat tai jokin muu - kaikki onnistuu meillä Kaarlessa.

Elä­myk­sel­li­nen Ama­ril­lo

Arki erot­taa, Ama­ril­lo yh­dis­tää! Ama­ril­lo yh­dis­tää niin ys­tä­vät kuin tun­te­mat­to­mat ja saa jen­gin viih­ty­mään saman pöy­dän ää­res­sä. Tyy­lil­tään Ama­ril­lo on rai­kas ja reilu, mut­ka­ton ja ener­gi­nen. Ruo­ka­lis­tal­ta löy­tyy reip­paas­ti tuo­rei­ta ma­ku­ja par­hai­ta lemp­pa­rei­ta unoh­ta­mat­ta. Ja tie­ten­kin tar­jol­la on myös kur­kun kos­tu­ket­ta ja mu­ka­vaa fii­lis­tä.

Tule tes­taa­maan, viih­ty­mään ja löy­tä­mään uusia fren­de­jä! Amarillo sijaitsee hotellin katutasossa. Lisää Kokkolan Amarillosta täällä.

Calle NightClub

Calle NightClub on alu­een­sa kuu­min yö­ker­ho, josta löy­tää it­sen­sä usein vielä va­lo­mer­kin ai­kaan. Kau­pun­gin par­haat juo­mat ja säih­ky­vin pal­ve­lu sy­käh­dyt­tää juh­li­jat ja tekee il­las­ta iki­muis­toi­sen! Ta­sok­kaat DJ:t ta­kaa­vat sen että puu­jal­ka­kin löy­tää tien­sä tans­si­lat­tial­le ja vä­lil­lä la­val­le as­te­lee myös ko­ti­mai­sia huip­puar­tis­te­ja. Callen löytää hotellin kellarikerroksesta. Lue lisää täältä.

Vas­ta­ran­ta

Ravintola Vastaranta on Kokkolan tunnelmallisin tapahtumapaikka ja tarjoaa upeat puitteet. Ravintola Vastaranta sijaitsee Original Sokos Hotel Kaarlen yhteydessä. Monikäyttöisissä tiloissamme voit järjestää tilaisuuksia intiimeistä perhejuhlista suuriin kokouksiin tai yritysjuhliin. Tilamme taipuvat moneksi, lämminhenkinen ravintolamme toimii arkisin lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin olemme avoinna ennakkotilauksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöimme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. Tutustu Vastarantaan täällä.

Ke­sä­ra­vin­to­la Mus­ta­ka­ri

Ke­sä­ra­vin­to­la Mus­ta­ka­ri si­jait­see noin 3 km pääs­sä ho­tel­lis­ta, meren ää­rel­lä. Mus­ta­ka­ri on tun­net­tu pe­rin­teik­käis­tä à la carte -ruu­is­taan ja sen me­rel­li­nen si­jain­ti luo upeat puit­teet nau­tin­nol­li­sil­le elä­myk­sil­le au­rin­gon­las­kun ää­res­sä. Avoin­na tou­ko­kuusta elo­kuuhun. Tutustu Kesäravintola Mustakariin täällä.

Kokkolan kaikki S-ryhmän ravintolat löytyvät täältä.

Tie­dus­te­lut ja va­rauk­set

Ori­gi­nal Sokos Hotel Kaar­len myyn­ti­pal­ve­lu (ma klo 9-16, ti-pe klo 8-17)

020 780 8920 / sales.​kokkola@​sokoshotels.​fi

Puhelun hinta: 020-numeroon 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.