Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Ympäröivän luonnon värisävyin sisustettu mukava kahden hengen huone, jonka erilliset vuoteet ja ilmastointi takaavat korkealaatuiset unet ympäri vuoden. Huoneessa on parkettilattia, taulu-TV ja runsaasti säilytystilaa.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet ja lisävuoteeksi pedattava divaani. Huoneessa on parkettilattia, taulu-TV sekä runsaasti säilytystilaa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Huoneessa on hyvin tilaa perheelle

Junior Suite

Parkettilattia, Suihku, Näköala, Parivuode, Sauna, Tallelokero, Minibar

Etsi vapaita huoneita

Tilava ilmastoitu kulmahuone, johon majoittuu mukavasti isompikin seurue. Sviitissä on leveä parivuode ja makuuhuoneessa erilliset vuoteet sekä mahdollisuus lisävuoteeseen. Huoneen oma sauna ja kaksi erillistä kylpyhuonetta suihkulla rentouttavat kehon ja mielen. Varustukseen kuuluu lisäksi sohvaryhmä ja kaksi taulu-TV:tä. Huoneessa on erinomaisesti tilaa perheelle

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Suihku, Parveke, Parivuode, Minibar

Etsi vapaita huoneita

Ympäröivän luonnon värisävyin sisustettu tilava huone, jossa on lisävuoteeksi soveltuva divaani. Korkealaatuinen leveä parivuode ja ilmastointi takaavat hyvälaatuisen unen kaikkina vuodenaikoina. Huoneessa on oma parveke , suihku ja parkettilattia. Huoneen varustukseen kuuluu lisäksi taulu-TV sekä työpisteessä ergonomisesti säädettävä työtuoli.

Suite

Parkettilattia, Suihku, Poreamme, Kylpyamme, Näköala, Parveke, Parivuode, Sauna, Tallelokero, Minibar

Etsi vapaita huoneita

Hemmotteluun ja nautiskeluun sopiva erittäin tasokas ja tilava kattohuoneisto kahdelle. Makuuhuoneessa on leveä parivuode ja taulu-TV. Isossa olohuoneessa on ruokailuryhmä, nahkasohvaryhmä ja taulu-TV. Sviitissä on parketti, lasitettu parveke järven ja Vuokatinvaaran suuntaan sekä työtaso ja ergonomisesti säädettävä työtuoli. Kylpyhuoneessa on sauna ja poreamme rentouttavaan vapaa-aikaan.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Suihku, Parveke, Minibar

Etsi vapaita huoneita

Tilava ilmastoitu kulmahuone, jossa on parkettilattia ja runsaasti säilytystilaa. Huoneen suuri parveke ja taulu-TV lisäävät vapaa-ajan mukavuutta. Laadukkaat erilliset vuoteet ja divaanisohvaan pedattava lisävuode mahdollistavat rentouttavat unet. Huoneen varusteluun kuuluu lisäksi toimiva työtaso, ergonominen säädettävä tuoli ja suihku. Huoneessa on mainiosti tilaa perheelle.

Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Ranskalainen parveke, Parkettilattia, Suihku, Parivuode, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä kulmahuoneessa on erinomaisesti tilaa perheelle tai suuremmalle seurueelle. Ilmastoidussa huoneessa on parivuode sekä kaksi lisävuodetta aikuisille tai lapsille. Huoneessa on ranskalainen parveke, parkettilattia sekä suihku ja runsaasti säilytystilaa.

Cottage 73

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Suihku, Näköala, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilava (73 m2) ja hyvin varusteltu saunallinen loma-asunto paritalorakennuksessa järven läheisyydessä, josta näkymät Vuokatinvaaralle. 2 makuuhuonetta, sopii erittäin hyvin perheille. Loma-asunnon sisustus on uudistettu rauhallisin sävyin. Hiihtoladuille ja lenkkipoluille voi lähteä suoraan ulko-ovelta, hotellin päärakennukselle matkaa n. 400 m.

Cottage 47

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Suihku, Näköala, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Kodikas, hyvin varusteltu saunallinen loma-asunto (47 m2). Sijainti paritalorakennuksessa rauhallisella paikalla järven läheisyydessä, josta näkymät Vuokatinvaaralle. Hiihtoladuille ja lenkkipoluille voi lähteä suoraan ulko-ovelta, hotellin päärakennukselle matkaa n.400 m.