Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Break Sokos Hotel Vuokatti

Viihtyisitkö Vuokatissa? Van varmasti!

Vuokatti on Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus, jonka neljä selkeää vuodenaikaa antavat aisteille tilaa tuntea. Upea kainuulainen luonto yhdessä Vuokatin alueen monipuolisten aktiviteettien kanssa on kokonaisuus, joka sellaisenaan sopisi sanakirjan kohtaan "täydellinen".

Patikoi, melo, hiihdä, laskettele, keilaa, ole, pelaa, rentoudu, herkuttele, hemmottele. Tee sitä mikä saa sielusi säkenöimään - täällä siihen kaikkeen on mitä mainioimmat mahdollisuudet. Millainen fiilis, sellaista puuhaa - niin me olemme sen Sinulle ajatelleet.

Vuokatissa ainutlaatuista on kaiken läheisyys. Monipuoliset rinteet, huippukuntoinen latuverkosto, patinkointireitit, kylpylä ja ravintolat löytyvät lähietäisyydeltä kaikenaikaa - tässä ja nyt. Mukavaa ja monipuolista tekemistä riittää koko perheelle.

Me, Break Sokos Hotel Vuokatin väki, toimimme takeena irtiottosi onnistumiselle -  tuletpa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla ja mihin vuodenaikaan tahansa, me olemme täällä Teitä varten ja autamme rakentamaan juuri Teille täydellisen elämyksen täällä Vuokatissa - Take a Break!

 
location
Kidekuja 2 88610, Vuokatti
Kidekuja 2
88610, Vuokatti
parking
puhelin
+358 10 783 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 1099

Asiakaspalautteet

Olemme olleet tässä hotellissa kaksi kertaa. Ensin hiihtolomalla ja kesälomalla heinäkuussa. Hotelli on uudehko, siisti ja moderni. Palvelu on erinomaista ja ystävällistä. Erityismaininnan saavat valikoimaltaan valikoimaltaan runsas ja laadukas aamupala sekä päivittäin auki oleva saunaosasto. Erinomainen valinta hiihtolomalle tai kesäisin, jos haluaa mennä urheilulliselle lomalle kotimaassa.

Erittäin siistit huoneet ja ystävällinen palvelu ja hotelli rauhallisella paikalla. Hyvät parkkipaikat sekä autoille että erityisesti moottoripyörille. Aamupala oli normaalia hotelliaamupalaa parempi erilaisine hedelmineen.

Positiivinen yllätys, periaatteessa perushotelli mutta heti saapumisesta alkaen luontevan lupsakka meno vastaanotossa ja hyvä tunnelma. Ensimmäistä kertaa koskaan missään hotellissa Suomessa huoneen varustelu oli tilatulle ja maksetulle viidelle hengelle, aina joutuu sitä yhtä tyynyä ja pyyhettä pyytämään! Superior-huone kiva ja avara. Aamiainen toimiva ja maukas.

Matkaan kerran pari vuodessa Suomen laidasta laitaan koiran kanssa. Lähes joka kerta yövymme tässä hotellissa, koska aina on kaikki sujunut hienosti ja on aina helppo tulla. Koirakin jo tuntee paikan ja tietää, kun aletaan saapua kohteeseen. Kerran koira oli jopa aamiaisen ajan vastaanotossa hoidossa, kun en vielä tiennyt, kuinka se yksin jätettynä huoneessa käyttäytyy. No, nyt se on selvää: on helppoa matkaseuraa.

Hotelli oli tukikohtana kesän perhematkailulle Kajaanin seudulla. Erittäin siisti, ystävällinen palvelu ja hyvin varusteltu. Aamiainen yksi parhaimmista mitä eteen on tullut. Superior parisänky oli erittäin jees. Helposti yöpyisimme täällä uudestaan.