Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Vuokatti

Olet tullut Vuokatin vaaroille viihtymään ja voimaan hyvin
Tervetuloa Break Sokos Hotel Vuokattiin! Vuokatti on Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus.
Meillä viihtyy kesät talvet, kun ympärillä on Kainuun huikea luonto ja monipuolinen palvelutarjonta. Täällä sinulla on mistä valita, ota oma elämäniloinen irtiottosi arjesta, esim. kisaa kaverien kanssa keilahallilla tai tee hiihtoretki maailman ensimmäiseen hiihtotunneliin. Valitse itse, mikä sinua inspiroi.

Millainen fiilis, sellaista puuhaa

Kainuulaista ruokaa 
Hotellin Kainuu-ravintola Kippo tarjoaa parhaista paikallisista aineksista valmistettuja  riista- ja kalaherkkuja. Savupirtin hämy ja kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoavat elämyksiä muillekin kuin makuaisteille. 

Sinisiä ajatuksia
Hyvää kirjaa ei voita mikään. Vastaanotostamme voit lainata oman poikamme, kainuulaisen kirjailijasuuruuden Veikko Huovisen teoksia. Oman selityksesi maailman menoon, eli "sinisen ajatuksen", löydät ehkä varmimmin Vuokatin luonnossa lukiessasi. Sen, jota Konsta Pylkkänen niin kovasti etsi.

Hetkiä omaan hyvinvointiisi
Rentouta työn väsyttämät kädet kynsistudiolla tai kosmetologilla. Ota hetki oman kehosi hoitamiseen varaamalla aika fysioterapeutille tai osteopaatille. Ulko-oveltamme aukeaa kainuulainen luonto vaaroineen ja vesistöineen. Hengitä sen raikasta ilmaa ja nauti!

Vuokatin rinteet ja vihaisia lintuja
Meillä on 13 rinnettä, joista löytyy sopivia sekä vasta-alkajille että tosilaskijoille.  Haasteita tarjoavat olympiakriteerit täyttävät SuperPipe ja SlopeStyle-rinne. Huippukuntoinen latuverkostomme taasen saa sivakoijat liikkeelle. Koko perheen riemun ja viihtymisen takaa SuperPark- sisäaktiviteettipuistomme. 

location
Kidekuja 2 88610, Vuokatti
Kidekuja 2
88610, Vuokatti
parking
puhelin
+358 10 783 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 1099