Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Toimiva ja kodikas yhden hengen huone rauhallisella sijainnilla. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin. Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Solo Up Twin, lisävuode mahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä Solo Up-huone mukavaa lomailua tai työmatkaa varten. Huonevarustukseen kuuluu 32" flat-screen tv sekä ihanan pehmeä sänky. Huoneissa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jossa on mukavat erilliset vuoteet. Huoneeseen on myös mahdollista pedata lisävuode. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin.Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Solo Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jossa on parivuode. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin.Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Suite Taavi

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ihanan viihtyisä ja tilava juniorsviitti skandinaavisella sisustuksella. Huoneessa on oma sauna ja tilava pukeutumishuone. Sviitissä on muhkean leveä parivuode ja sohva rentouttaviin hetkiin. Huone sijaitsee rauhallisella paikalla hotellin ylimmässä kerroksessa.Huoneessa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Suite Karoliina

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ylellisyyttä matkailuun! Ihanan tilava sviitti, jossa on oma poreamme ja upeat näkymät kaupungille päin. Erillisessä makuutilassa on muhkean leveä parisänky ja olohuoneessa pöytäryhmä neljälle. Huone sijaitsee ylimmässä kerroksessa.Huoneessa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Loft Twin

Suihku, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Perinteiset standard-huoneet on saatettu täysin uudelle aikakaudelle Loft Twin -huoneissa. Suihkullisissa huoneissa on erilliset muhkeat vuoteet, jotka takaavat levolliset yöunet. Avarat huoneet sopivat erinomaisesti niin vapaa-ajan kuin työmatkustuksen majoitukseen. Loft Twin -huoneista on suora näkymä joko Lahden pääkadulle tai hotellimme ihastuttavaan sisäpuutarhaan. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero ja huonekohtainen lämmitys ja- jäähdytys.

Loft Supreme Twin

Parkettilattia, Suihku, Ovaali-ikkuna, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Tilavassa Loft Supreme Twin -huoneessa on reilun kokoinen suihkullinen kylpyhuone ja erilliset vuoteet, jotka varmistavat, että nukut yösi hyvin. Avaruutta huoneeseen luo huikaiseva huonekorkeus. Kauniin ovaali-ikkunan äärellä voit ottaa lokoisan asennon ja seurata Lahden pääkadun vilkasta elämää. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Loft Supreme King

Parkettilattia, Suihku, Ovaali-ikkuna, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Tilavassa Loft Supreme King -huoneessa on reilun kokoinen suihkullinen kylpyhuone ja muhkea parivuode. Kauniin ovaali-ikkunan äärellä voit ottaa lokoisan asennon ja seurata Lahden pääkadun vilkasta elämää. Avaruutta huoneeseen luo huikaiseva kuuden metrin huonekorkeus. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Solo Loft

Parkettilattia, Kattoikkuna, Kylpyamme, Ruokapöytä neljälle, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Ainutlaatuiset, pienen kaksion suuruiset mutta kaksi kertaa korkeammat Solo Loft -huoneet tarjoavat todellisen irtioton arjesta. Kahdessa tasossa olevan huoneen yläkerran muhkea parivuode takaa nautinnolliset yöunet. Viihtyisä alakerta tarjoaa mahdollisuuden niin tunnelmallisiin oman porukan ruokailuhetkiin kuin rentoihin tv-iltoihin. Solo Lofteissa on kaksi wc:tä ja erillinen suihku. Kylpyhuoneen reilun kokoinen designamme vie hetkessä ylelliseen kylpylätunnelmaan, ja toisen kerroksen kattoikkuna avaa upean näkymän alati elävälle taivaalle. Poikkeuksellista luksusta arkeen ja juhlaan tuovan huoneen varustukseen kuuluvat keittiönurkkaus, jääkaappi ja minibaari, vedenkeitin, SMART-tv ylä- ja alakerrassa, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Solo Loft Triple

Parkettilattia, Kylpyamme, Ruokapöytä neljälle, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Ainutlaatuiset, pienen kaksion suuruiset mutta kaksi kertaa korkeammat Solo Loft -huoneet tarjoavat todellisen irtioton arjesta. Kahdessa tasossa olevan huoneen yläkerran muhkea parivuode takaa nautinnolliset yöunet. Viihtyisä alakerta tarjoaa mahdollisuuden niin tunnelmallisiin oman porukan ruokailuhetkiin kuin rentoihin tv-iltoihin. Alakerran laadukas sohva muuntautuu myös tarvittaessa lisävuoteeksi. Solo Loft Triple -huoneissa on kaksi wc:tä ja erillinen suihkutila. Kylpyhuoneen reilun kokoinen designamme vie hetkessä ylelliseen kylpylätunnelmaan. Poikkeuksellista luksusta arkeen ja juhlaan tuovan huoneen varustukseen kuuluvat keittiönurkkaus, jääkaappi ja minibaari, vedenkeitin, SMART-tv ylä- ja alakerrassa, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Loft Ultimate Garden

Parkettilattia, Kattoikkuna, Sauna, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Loft Ultimate Garden -huoneessa on suomalaiseen sielunmaisemaan vahvasti kuuluva sauna ja oma terassi. Huoneet, joissa on sisäterassi, avaavat näkymän Loft Housen ihastuttavaan sisäpuutarhaan. Leveä ja muhkea parivuode takaa nautinnolliset yöunet. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Solo Loft Quattro

Parkettilattia, Kerrossänky, Kylpyamme, Ruokapöytä neljälle, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Ainutlaatuiset, pienen kaksion suuruiset mutta kaksi kertaa korkeammat Solo Loft -huoneet tarjoavat todellisen irtioton arjesta. Kahdessa tasossa olevan huoneen yläkerran muhkea parivuode takaa nautinnolliset yöunet. Viihtyisä alakerta tarjoaa mahdollisuuden niin tunnelmallisiin oman porukan ruokailuhetkiin kuin rentoihin tv-iltoihin. Alakertaan on varattu oma erillinen tila, jossa on kauniin jykevä kerrossänky kahdelle nukkujalle. Solo Loft Quattro -huoneissa on kaksi wc:tä ja erillinen suihkutila. Kylpyhuoneen reilun kokoinen designamme vie hetkessä ylelliseen kylpylätunnelmaan. Poikkeuksellista luksusta arkeen ja juhlaan tuovan huoneen varustukseen kuuluvat keittiönurkkaus, jääkaappi ja minibaari, vedenkeitin, SMART-tv ylä- ja alakerrassa, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Loft King

Suihku, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Perinteiset standard-huoneet on saatettu täysin uudelle aikakaudelle Loft King -huoneissa. Leveä ja muhkea parivuode takaa yksilöllisen ihanat yöunet. Avarat suihkulliset huoneet sopivat erinomaisesti niin vapaa-ajan kuin työmatkustuksen majoitukseen. Loft King -huoneista on näkymä kaupunkiin. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero sekä huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys.

Loft Supreme Triple

Etsi vapaita huoneita

Uuden Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Tilavassa Loft Supreme Triple -huoneessa on reilun kokoinen suihkullinen kylpyhuone ja erilliset vuoteet, joiden ansiosta tunnet aamulla itsesi hyvin levänneeksi. Avaruutta huoneeseen luo huikaiseva huonekorkeus ja suuret syvennetyt ikkunat. Laadukas vuodesohva takaa hyvät yöunet myös kolmannelle nukkujalle. Huoneen varustukseen kuuluvat minibaari, vedenkeitin, SMART-tv, tallelokero, huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys, erikoiskahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.