Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Toimiva ja kodikas yhden hengen huone rauhallisella sijainnilla. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin. Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Solo Up Twin, lisävuode mahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä Solo Up-huone mukavaa lomailua tai työmatkaa varten. Huonevarustukseen kuuluu 32" flat-screen tv sekä ihanan pehmeä sänky. Huoneissa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jossa on mukavat erilliset vuoteet. Huoneeseen on myös mahdollista pedata lisävuode. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin.Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Solo Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jossa on parivuode. Mukavat näkymät joko hotellin sisäpihalle tai kaupungille päin.Kaikissa huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet.

Suite Taavi

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ihanan viihtyisä ja tilava juniorsviitti skandinaavisella sisustuksella. Huoneessa on oma sauna ja tilava pukeutumishuone. Sviitissä on muhkean leveä parivuode ja sohva rentouttaviin hetkiin. Huone sijaitsee rauhallisella paikalla hotellin ylimmässä kerroksessa.Huoneessa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Suite Karoliina

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ylellisyyttä matkailuun! Ihanan tilava sviitti, jossa on oma poreamme ja upeat näkymät kaupungille päin. Erillisessä makuutilassa on muhkean leveä parisänky ja olohuoneessa pöytäryhmä neljälle. Huone sijaitsee ylimmässä kerroksessa.Huoneessa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.