Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Lahdessa

Lasten kanssa Lahdessa

Meillä Lahdessa viihtyy koko perhe ja tekemistä riittää kaikenikäisille

Lasten kanssa majoittuessanne, suo­sit­te­lem­me teil­le ainutlaatusia Loft-huoneitamme, joissa mahtuu mukavasti majoittumaan koko perhe!

Lap­set toi­vo­te­taan meille ter­ve­tul­leek­si pie­nel­lä lah­jal­la, ja ho­tel­lin vas­taa­no­tos­sa on lai­nat­ta­via le­lu­ja sekä kir­jo­ja. Huonetabletilla lapset voivat pelata Pikku Kakkonen -lastenpelejä.

Tekemistä lasten kanssa Lahdessa

Lahti on perhematkailijan paratiisi, josta tekemistä löytyy kaikenikäisille urheilusta ja kulttuurista, peleihin ja leikkeihin – vuodenajasta riippumatta. Meillä Lahden Seurahuoneella lapsiperhe majoittuu parhaiten ainutlaatuisissa Loft-huoneissamme. Toivotamme lapset tervetulleiksi hotelliimme pienellä lahjalla, ja vastaanotossamme on lainattavaksi leluja sekä kirjoja. Huonetabletilla voitte pelata Pikku Kakkonen -lastenpelejä.

Hotellin alakerrassa toimivassa ravintolassa Trattoria Seurahuoneella on lapsille oma menu ja aamiaiseltakin löytyy herkkuja perheen jokaiselle jäsenelle vauvasta vaariin. Jo hieman vanhemmille lapsille Seurahuoneen ohessa olevassa Kuja Street Foodista saatte elämyksellistä ruokailua aidon lahtelaisessa, ehdottoman uniikissa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa meille!

Lahti ja Päijät-Hämeen lähiseutu tarjoavat eri-ikäisille lapsille, ja aikuisillekin siinä samassa, paljon tekemistä! Lahden hiihtolatuverkosto on maankuulu, Messilän laskettelukeskuksessa on aina lunta ja alamäkiä, museot tarjoavat aisteja hiveleviä näyttelyitä ja kokemuksia, kahvilat ja ravintolat ihania makuelämyksiä. Tule ja koe!


Lue lisää nähtävyyksistä ja tekemisestä Lahdessa täältä.