Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

content-page-hero-image

Nähtävyydet ja tekemistä kesäisessä Lahdessa

Lahti ja Päijät-Hämeen lähiseutu tarjoavat eri-ikäisille lapsille, ja aikuisillekin siinä samassa, paljon tekemistä!

Kesäisin pääset nauttimaan kauniista luonnosta jylhissä Salpausselän maisemissa esimerkiksi fatbike-pyöräillen tai retkeillen laavulta toiselle. Voit nauttia kesästä ja Suomen luonnon kauneudesta Vesijärven aalloilla risteillen. Risteilyt lähtevät Lahden matkustajasatamasta, jonne on matkaa hotellilta vain vajaat kaksi kilometriä. Matkustajasataman aktiviteetit, herkulliset ruoat ja elämykselliset konsertit ja keikat näyttävät Lahden parhaat puolet. Tule ja koe!

Lah­den hyp­py­ri­mä­ki, Maa­ui­ma­la sekä Hiih­to­museo tar­joa­vat mat­kan lah­te­lai­sen ur­hei­lu­kult­tuu­rin yti­meen.

Suositut fatbike-retket järjestää Kitetirri, josta saat myös vuokrata omaan käyttöösi pyöriä, joilla pääset tutustumaan Salpausselän lumoavan rauhoittavaan luontoon. Metissämme on useita laavuja ja tulentekopaikkoja päiväretkikohteiksi, yli 2000 miljoonaa vuotta vanha Pirunpesä ja monta muuta henkeäsalpaavaa kohdetta.

Lau­neen per­he­puis­tos­ta löy­tyy mo­ni­puo­li­ses­ti te­ke­mis­tä, muun muas­sa lii­ken­ne­puis­to, kii­pei­ly­te­li­nei­tä, mo­to­riik­ka­ra­to­ja sekä äly­pe­le­jä. Puis­ton vie­res­sä si­jait­se­vat myös skeit­ti­kent­tä, fris­bee­golf­kent­tä sekä mi­ni­golf­kes­kus. Yli-Ma­ro­lan 4H-ko­tie­läin­pi­hal­le on per­he­puis­tos­ta noin ki­lo­met­rin kä­ve­ly­mat­ka. Puksu-kau­pun­ki­ju­na kul­kee ke­säi­sin ym­pä­ri Lah­tea.

Mikäli sisällä tapahtuva tekeminen kiinnostaa enemmän Tram­po­lin Park sekä si­sä­leik­ki­puis­to Leo´s Leik­ki­maa viih­dyt­tä­vät ta­kuul­la. Elämyksellinen Malva, vuonna 2022 avattu visuaalisen taiteen museo, tuo eloa ja luovuutta päiviin vanhassa Mallasjuoman ympäristössä vaihtuvilla ja kiinteillä näyttelyillään.

Lah­des­sa on monia viih­tyi­siä ui­ma­ran­to­ja. Muun muas­sa Jout­jär­ven ui­ma­ran­ta len­to­pal­lo­kent­ti­neen Möy­säs­sä, My­tä­jäis­ten ui­ma­ran­ta 1,5 ki­lo­met­rin pääs­sä ho­tel­lil­ta, Muk­ku­lan ui­ma­ran­ta kau­niis­sa kar­ta­non­puis­tos­sa sekä suo­sit­tu Mer­ras­jär­ven ui­ma­ran­ta kut­su­vat viih­ty­mään ja naut­ti­maan ke­sä­päi­väs­tä. Ja mi­kä­pä kruu­nai­si ke­sä­päi­vän pa­rem­min kuin her­kul­li­nen jää­te­lö Jää­te­lö­lai­va Ba­na­na Spl­i­tis­ta Lah­den sa­ta­mas­ta tai Torin jää­te­lö­kios­keis­ta aivan ho­tel­lin läheltä.

Kuva: Visit Lahti / Lassi Häkkinen