Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lahden museot

content-page-hero-image

Vieraile Lahden museoissa

Lahden museot tuottavat elämyksiä ja huolehtivat lahtelaisen kulttuuriperinnön siirtymisestä yhä seuraaville sukupolville.

Radio ja TV-museo Lahden Mastola

Hotellilta matkaa kävellen noin 1 km.

Kulje läpi Suomen televisio-historian ja tutustu aikanaan maailman tehokkaimpaan lähetyskalustoon ikonisten radiomastojen luona. Tule ja testaa miten museon green screen -studiossa sinäkin pääset Lahden suurmäen hyppyrin nokkaan, uskallatko? Uutisankkurin tehtävä kameran edessä ei ole helppo vai onko? Tule kokeilemaan! Mutta ennen televisiokameran eteen marssimista on tärkeää kulkea maskeerauksen ja puvustamon kautta.

Majoittuvalle vieraalle liput Hiihtomuseoon sekä Radio- ja tv-museo Mastolaan yhteishintaan suoraan vastaanotostamme 13 €/lippu.

Lahden Hiihtomuseo

Hotellilta matkaa kävellen noin 1,5 km.

Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ponnistaa maineeseen Lahden suurmäestä. Mäkihyppysimulaattorissa pääset testaamaan mäkikotkan taitosi. Mäkihyppysimulaattori vie sinut ylös torniin ja tuo sinut alas "rännistä". 3D-pelissä pääset eläytymään mäkihypyn hurjaan tunnelmaan. Päivän top ten -lista pyörii herkeämättä ja hyppykuningas vaihtuu tunnista toiseen. Porukalla voit kisailla Selän herruudesta koe- ja kilpailukierroksineen. Hyppykokemus on aidon kaltainen, vain hengenvaara puuttuu!

Käytössä on myös ampumahiihdon laserammuntapiste, jossa voi haastaa kaverin pistooli- ja kivääriammunnassa. Ampumahiihto on vaativa laji monipuolisuutensa takia. Kun on ensin tehnyt lihaskuntoa vaativan suoritteen ladulla, voi tähtääminen tarkassa ampumasuoritteessa olla hankalaa. Infrapunasäteellä toimiva EKO AIMS -ase tarjoaa mahdollisuuden tähtäysharjoitteluun. Vihreän valon saat syttymään osumasta ja punaisen hutilaukauksesta. Montako sakkokierrosta joudut kiertämään?

Majoittuvalle vieraalle liput Hiihtomuseoon sekä Radio- ja tv-museo Mastolaan yhteishintaan suoraan vastaanotostamme 13 €/lippu.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

Hotellilta matkaa kävellen noin 500 m.

Malva on mahtavan elämyksellinen museo Lahdessa – ja lahtelaisten ehdoton ylpeydenaihe taide-, muotoilu- ja julistesisällöillään.

Majoittuvalle vieraalle liput Malvaan vastaanotosta 12 €/lippu.

Historiallinen museo

Hotellilta matkaa kävellen noin 700 m.

Historiallinen museo avataan yleisölle 6.6.2024.

Kiviseen kartanoon rakennetaan uutta ja eloisaa, Päijät-Hämeen menneisyyttä ja ilmiöitä esittelevää museota.

Kuva: VisitLahti