Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

Lemmikit Lahden Seurahuoneella

Hei sinä lemmikkiystävä! Oletko matkaamassa näyttelyyn, viikonloppumatkalle tai mukana työmatkalla?

Meidän lemmikkiystävällinen hotellimme tarjoaa sinulle rentouttavat puitteet vierailullesi. Tervetuloa vieraaksi Lahteen!

Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtivat siitä, että matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava. Majoittuessasi saat huoneeseen odottelemaan pienen yllätyksen sekä juomakupin. Lisäksi tarvittaessa meiltä löytyy myös tassupyyhkeitä. Olemme Seurahuoneella eläinrakkaita, lähes jokaiselta meiltä löytyykin kotoa jokin karvakaveri. Tunnemme kaupunkimme, joten neuvomme mielellämme lähialueen parhaimmille lenkkireiteille tai paikalliselle eläinlääkärille.

Meillä lemmikkihuonelisä on 15€/vierailu, S-Card-jäsenille veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, kun mukanasi matkustaa lemmikki. Voit soittaa ja ilmoittaa matkakaverista meille vastaanottoon tai laittaa sähköpostia: seurahuone.lahti@sokoshotels.fi. Lemmikkivieraamme ovat lämpimästi tervetulleita Seurahuoneen Päätalon Solo Single, Queen & Twin -huoneluokkiin. Loft Housen puolella meillä ei ole lemmikkihuoneita.

Lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella. "