Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Lahden Seurahuoneella on neljä ravintolaa

Makumatka italialaisesta lahtelaiseen street foodiin.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelta löydät neljä täysin erilaista ravintolaa. Kaikkea näitä yhdistää intohimo palveluun, laadukkaat juomat ja ihastuttavat, ainutlaatuiset maut.

Trattoria Seurahuone

Trattoria Seurahuoneella pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. La Tavola - menukokonaisuus, pastat, risotot ja keittiömme leipoma focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Tietenkään upeita viinejä unohtamatta. Kesäisin Trattorian sisäpiha kutsuu nauttimaan Italian makuja ja tunnelmaa ulkoilmaan.

Tutustu menuun, tee pöytävaraus ja lue lisää täältä.

Tervetuloa! Benvenuti!

Bar & Bistro Seurahuone

Lahden Seurahuoneen Bar & Bistro on syntynyt hotellin komeasta historiasta tietoisena ja siitä ammentaen. Tyylikäs kohtaamispaikka Lahden keskeisimmällä paikalla hyvän viinin, laadukkaiden cocktailien ja paikallisten juomien parissa antaa aihetta hymyyn ja hienoihin kohtaamisiin.

Meille on helppo tulla ja meille on helppo jäädä. Raikkaat juomat, hilpeä kohtuus, kupliva jutustelu ja ennen kaikkea elämästä nauttiminen ovat vieraillemme syitä palata.

Tutustu viini- ja ruokalistaan täältä.

Kuja Street Food

Kuja on uniikki ruokabaari Lahen pääkadun varrella, Seurahuoneen kainalossa. Tylsäksi tai tavalliseksi sitä ei voi kutsua, mutta rento ja kovin lahtelainen se on! Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät rentous, helppous ja elämyksellisyys.

Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: Suomessa katuruokala on ollut snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin vuoteen 2023 ja maustaa ruoan inkiväärillä, korianterilla ja muilla maailman mauilla. Ruoka mukista ja juoma pullon suusta!

Yksityistilaisuudet/juhlat/synttärit/kemut/polttarit/häät, tai vaikka firman virkkarit, ota yhteyttä: sales.hameenmaa@sok.fi tai puh. 020 1234 654. Jos et tee sitä tylsästi, teet sen Kujalla!

Tutustu menuun, tee pöytävaraus ja lue lisää täältä.

Lahden Seurahuoneen kokous- ja juhlatilat

Lahden Seurahuone tarjoaa upeat tilat ja historiallisen arvokkaan miljöön kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Sijaintimme Lahden keskustassa on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Lahden Seurahuoneella on erilaisia tiloja, jotka taipuvat moneen – kompakteista neuvotteluhuoneista aina satoja ihmisiä vetäviin saleihin, joista jokainen on varusteltu korkealaatuisella ja nykyaikaisella kokoustekniikalla.

Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta ja erilaiset tilat tarjoavat puitteet onnistuneisiin juhliin, oli kyseessä sitten häät, polttarit, pikkujoulut, cocktailtilaisuudet tai yritysillalliset – juhla kuin juhla, me mahdollistamme unohtumattomat hetket ja onnistuneet bileet!

Tutustu tarkemmin tiloihimme täällä.

Lahden keskustasta ja lähialueelta löydät myös muita ihastuttavia ravintoloita, joihin voit tutustua täällä.

Kuva: Trattoria Seurahuone