Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Kokous ja juhlat

Upeat juhlat ja kokoukset legendaarisella Lahden Seurahuoneella

Lahden Seurahuone tarjoaa upeat tilat ja historiallisen arvokkaan miljöön kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Sijaintimme Lahden keskustassa on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tervetuloa tuhansien tarinoiden taloon!

Kokoustiloja pienryhmille, isoille seurueille ja kaikkea siltä väliltä

Lahden Seurahuoneella on erilaisia tiloja, jotka taipuvat moneen – kompakteista neuvotteluhuoneista aina satoja ihmisiä vetäviin saleihin, joista jokainen on varusteltu korkealaatuisella ja nykyaikaisella kokoustekniikalla.

Kokoustarjoilut voit valita monista herkullisista, keittiömestarimme suunnittelemista vaihtoehdoista. Rôtisseurs-kilven alla toimivan keittiömme ammattilaiset loihtivat maistuvat ja monipuoliset tarjoilukokonaisuudet tukemaan onnistuneita päätöksiä.

Tilaisuuden alusta loppuun asti käytössänne oleva kokouspalvelumme takaa onnistuneet tilaisuudet.

Majoittuville kokousryhmille yöpyminen hoituu kätevästi saman katon alla. Green Key- ja STF-sertifikaatit ovat osoitus hotellimme vastuullisesta toiminnasta kaikessa mitä teemme.

Ikimuistoiset häät, railakkaat polttarit, yritysillalliset – Lahden Seurahuone juhlaan kuin juhlaan

Juhlien järjestäminen onnistuu vaivattomasti yhdessä asiantuntevan, paikallisen myyntipalvelun kanssa – yhden yhteydenoton taktiikalla.

Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta ja erilaiset tilat tarjoavat puitteet onnistuneisiin juhliin, oli kyseessä sitten häät, polttarit, pikkujoulut, cocktailtilaisuudet tai yritysillalliset – juhla kuin juhla, me mahdollistamme unohtumattomat hetket ja onnistuneet bileet!

Launekabinetin ison saunan löylyihin mahtuu isompikin porukka kerralla, ja samaan tilaan saa myös tarjoilut. Päijätsali muuntautuu 200 illallistajan tilasta isomman seurueen tanssisaliksi.

Voit tutustua tiloihimme lisää täällä >>

Hienot hetket eivät ole sattumaa, otathan siis yhteyttä meihin, niin järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlat sekä onnistuneet kokouspäivät.
Varaukset: sales.hameenmaa@sok.fi tai 020 1234 654 Puhelun hinta »