Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kimmel

- muuntuu moneksi

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Meillä Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Meillä voit myös nauttia ravintola Fransmannin kiireettömästä tunnelmasta hyvän ruuan parissa, hotellimme runsaasta aamiaisesta sekä illalla pyörähdellä tanssiparketilla tähtiartistien tahtiin.

Hotellimme sijaitsee kauniissa Sirkkalapuistossa, Pielisjoen rannalla. Original Sokos Hotel Kimmel on saanut nimensä Pielisjoen vuolaasta virrasta ja auringossa kimmeltävistä kuohuista. Sirkkalapuiston kaunista maisemaa hyödynnämme jokakesäiseen Osuuskaupparockiin, joka kerää vuosi vuodelta enemmän rokkaajia.

Meiltä ei ole pitkä matka keskustan hulinoihin, vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellimme henkilökunta kertoo mielellään kaupungin tapahtumista sekä neuvoo mihin kannattaa tutustua vierailullasi kaupungissa.

Bussi- ja juna-asemat ovat aivan hotellimme vieressä, kadun toisella puolella. Meille on myös helppo tulla vaikka lentäen, sillä lentokenttäbussi kuljettaa sinut hujauksessa Joensuun lentokentältä bussiasemalle.

Hotellimme on täyden palvelun kokonaisuus: ruokaa, juomaa, hyvin nukuttuja öitä, rentoutumista ja iltahuveja.

Tervetuloa meille Kimmeliin kylään!

location
Itäranta 1 80100, Joensuu
location
Itäranta 1
80100, Joensuu
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 663 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7623 599
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Netistä poimittua

Pienen lapsen vanhemmat viettivät rentouttavan viikonlopun Kimmelissä. Lue blogi täältä > > >

Huoneet

Economy Single

Parkettilattia

Perusvarusteltu yhden hengen huone. Huoneissa on 140 cm leveä vuode, suihku ja silitysmahdollisuus.

Standard Single

Parkettilattia

Mukava ja valoisa yhden hengen huone. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, suihku ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Lämpimin värein sisustettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet ja suihku sekä puulattiat. Kaikissa huoneissa on lisäksi huonekohtainen säädeltävä ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Lämpimin värein sisutettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat ja silitysmahdollisuus.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Valoisa kahden hengen Superior-huone, josta avautuu näkymä kauniiseen Sirkkalan puistoon ja Pielisjoelle. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, erilliset vuoteet ja tallelokero.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Kylpyamme, Näköala, Parivuode, Tallelokero

Tyylikkäästi sisustettuun superior huoneeseen majoittuu mukavasti kolme henkilöä. Huoneessa on tilava eteinen ja oleskelutila, jossa pöytäryhmä ja sohva, verholla eristettävä makuutila parivuoteella sekä kylpyhuone ammeella. Huoneesta on näkymä puistoon. Tämä huone soveltuu mainiosti pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Lattiamateriaali koostuu kolmesta alueesta; laatta, laminaatti ja kokolattiamatto. Huoneessa on ilmainen wlan, silitysmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.

Suite

Kokolattiamatto, Poreamme, Sauna

Erittäin tilava kahden hengen sviitti, josta avautuu näkymä kauniiseen Sirkkalan puistoon ja Pielisjoelle. Huoneessa on oleskelutila, erillinen makuuhuone jossa on parivuode sekä lisäksi oma sauna ja poreamme . Tämä huone soveltuu erittäin hyvin myös neuvottelutilaksi. Huoneessa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat, silitysmahdollisuus ja tallelokero.

Economy Twin

Erilliset vuoteet

Perusvarusteltu kahden hengen huone. Huoneissa on erilliset vuoteet ja suihku sekä silitysmahdollisuus.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Tilavaan Junior-sviittiin majoittuu mukavasti jopa neljä henkilöä. Huoneessa on oleskelutila, erillinen makuuhuone, jossa on parivuode , sekä viihtyisä kylpyhuone, jossa on poreamme . Tämä huone soveltuu mainiosti niin hääpareille kuin lapsiperheillekin. Huoneessa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat, silitysmahdollisuus ja tallelokero.

Junior Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna, Tallelokero

Tilavaan Junior-sviittiin majoittuu jopa neljän hengen seurue. Huoneessa on olohuone, jossa sohvaryhmä, erillinen makuuhuone parivuoteella, viihtyisä kylpyhuone ja oma sauna. Sviitti sopii mainiosti hääpareille kuin seurueille. Huone sijaitsee viidennessä kerroksessa, josta parvekkeelta näköala kaupungille. Huoneessa ilmainen wlan, silitysmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.