Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Internet-yhteydet

Langaton laajakaista löytyy kaikista huoneista.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissamme on ilmastointi.

Asiakaspalautteet

Kokonaiskokemus Joensuusta ja Kimmelistä erittäin mieluisa, saneerauskaan ei häirinnyt lainkaan. Vastaanoton henkilö ammattilainen, asiakaspalvelu erinomaista!

Suosittelen koska palvelu oli ensiluokkaista ja erityisesti runsas ja maittava aamupala olivat meidän mieleen.

Hienosti täysin remontoitu ja uudistettu hotelli. Upeat juhla/kokoustilat, sisäänkäynti/respa ja ravintolat. Myös huoneet täysin uusittu hyvällä maulla.

Kaunis hotelli, remontoitu hyvällä maulla. Viihtyisä ja tunnelmallinen. Henkilökunta on ystävällistä.

Oikein mukava viikonloppu vietetty Kimmelistä. Huone erittäin tyylikäs ja siisti, ravintola oikein viihtyisä ja ruoka hyvää, erityisesti lohikeitto niin maukasta. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

Remontin jälkeen uusi ilme on erittäin tyylikäs ja viihtyisä. Aamiaisesta täytyy erikseen mainita karjalanpiirakat, hienoa, että ne vastaavat paikallista tasoa. Olisipa muissakin hotelleissa oikeita karjalanpiirakoita.

Kimmelin uudistus ja remontti oli toteutettu todella onnistuneesti, hotellin viihtyisyyttä verrattuna edelliseen ei voi edes sanoin kuvata, niin huomattava ero oli! Myös aamiainen oli merkittävästi entistä parempi ja monipuolisempi.

Superior X King-huone oli täydellinen ja vastasi täysin odotustani. Sänky upea, sauna ja parveke, kuten luvattiin. Siisteys ja palvelut erittäin hyvät. En löytänyt mitään moitittavaa huoneesta, enkä muustakaan. Aamiainen hyvä ja riittävä. Sydämellinen kiitos majoituksesta.

Netistä poimittua

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva, junan viemänä Helsinkiin muuttanut Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa blogia kirjoittava Veera kävi tutustumassa hotellimme kylpylään sekä muihin palveluihin. Lue Veeran fiiliksiä täältä!

Saimme vieraaksi Colour Outside the Lines-blogia kirjoittavan Susannan lokakuussa ja tästä vierailusta olisikin nyt luettavaa tarjolla! Käy tutustumassa Susannan fiiliksiin hotellistamme ja sen palveluista täältä!

Vaikuttaja Esko Kyrö kävi tutustumassa Joensuussa mm. uuteen Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan sekä tottakai paikallisiin ravintoloihin. Käy kurkkaamassa Eskon fiiliksiä täältä!

Nykykarjalaista luksusta lähdettiin hakemaan Joensuusta ja tätä kaikkea koimme viikonloppureissulla ❤
 

Original Sokos Hotel Kimmel sai vieraakseen bloggaaja Sanna Walleniuksen.

Lue heidän kokemuksistaan uudistuneesta Kimmelistä ja kesäisestä Joensuusta täältä.