Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Single

Sök lediga rum

Praktiskt och trivsamt enkelrum med lugnt läge. Fin utsikt mot hotellets innergård eller staden.

Solo Up Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymligt och bekvämt Solo Up-rum för en avslappnande semester eller affärsresa. Rummen är försedda med platt-TV, rejäl arbetsyta och fräscha skandinaviska möbler. Rummen är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng och det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.

Solo Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med bekväma enkelsängar och inredning i skandinavisk stil. Fin utsikt mot hotellets innergård eller staden.

Solo Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med dubbelsäng och inredning i skandinavisk stil. Fin utsikt mot hotellets innergård eller staden.

Suite Taavi

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Rymlig och härlig juniorsvit med skandinaviska möbler. Sviten har en privat bastu för en äkta finsk badupplevelse! Rummet är inrett med en bred och bekväm dubbelsäng och en soffa där du kan slappna av och titta på platt-TV. Rummet har ett lugnt läge på översta våningen.

Suite Karoliina

Trägolv, Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ha en trevlig reseupplevelse! Härlig och rymlig svit med eget bubbelbad och fin utsikt över staden. Rummet har separat sovrum med fluffig King Size-dubbelsäng och ett vardagsrum med bordsgrupp för fyra personer. Rummet ligger på översta våningen.