Sök bokning

hotel-logo

Med barn

Med barnen i Lahtis

Hela familjen trivs i Lahtis och det finns aktiviteter för alla åldrar.

Lahtis är ett reseparadis för familjer och erbjuder aktiviteter för alla åldrar – från idrott och kultur till spel och lekar, oberoende av årstid. Hos oss på Lahden Seurahuone lämpar sig de unika Loft-rummen bäst för barnfamiljer. Vi önskar barnen välkomna till vårt hotell med en liten gåva, och i receptionen finns det leksaker och böcker att låna. På pekplattan i rummet går det att spela Pikku Kakkonen-spel för barn.

Restaurang Trattoria Seurahuone på hotellets bottenvåning har en barnmeny och hotellets frukost bjuder på godsaker för hela familjen från de allra yngsta till de allra äldsta. Lite äldre barn får upplevelserika måltider på Kuja Street Food invid Seurahuone i en verkligt unik Lahtismiljö. Varmt välkommen till oss!

Lahtis och Päijänne-Tavastland med omnejd erbjuder barn i olika åldrar och även vuxna mycket att göra! Lahtis nätverk av skidspår är riksbekant, i Messilä skidcentrum finns det alltid snö och utförsbackar, museerna bjuder på utställningar och upplevelser som tilltalar sinnena, kaféerna och restaurangerna på underbara smakupplevelser. Kom och upplev!

Läs mer om Lahtis sevärdheter och aktiviteter här.