Sök bokning

hotel-logo

Prisbelönt frukost

Finlands bästa hotellfrukost – Lahden Seurahuone på sjätte plats

Lahden Seurahuones hotellfrukost är bland de bästa i Finland – tack till väljarna!

Publicerad 16.11.2023

I en omröstning arrangerad av Toptaste röstade man på den restaurang som har Finlands bästa hotellfrukost. Lahden Seurahuones frukost kom in på TOP 10-listan och en sjätte plats.

Frukost, brunch eller breku – Lahden Seurahuones populära frukost har många namn. Oavsett namnet, så är det ett faktum att Lahden Seurahuones frukost ger en lysande start på dagen. Du kan äta frukost hos oss även om du inte bor på hotellet just nu. Frukosten är mångsidig och riklig, med smaker både för vänner av sött och salt.

Den lokala förankringen syns vid frukostbordet i de utsökta lokalproducerade alternativen – vi serverar bland annat honung i vaxkaka som har tillverkats av flitiga city-bin på vårt tak. Vi beaktar också allergier och specialdieter. Unna dig själv och dina närmaste en lugn stund i en trivsam omgivning – vid ett dignande frukostbord.

Frukost serveras: må–fre 6.30–10 lö–sö 7.30–13 Obs! På högtider kan frukosttiden variera.

Lahden Seurahuone tackar alla som röstade och hälsar alla välkomna att smörja kråset med en av Finlands bästa hotellfrukostar. Du hittar omröstningen och TOP-listan i sin helhet här.