Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

Underbara fester och möten på legendariska Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuone erbjuder fantastiska utrymmen och en historiskt värdefull miljö för möten och fester. Vårt läge i centrala Lahtis är lätt att nå både med kollektivtrafik och egen bil. Välkommen till ett hus med tusentals historier!

Möteslokaler för små grupper, stora sällskap och allt däremellan

Lahden Seurahuone har utrymmen som lämpar sig för olika ändamål – allt från kompakta möteslokaler till salar för hundratals människor, alltid utrustade med högklassig och modern konferensteknik.

Du kan välja din mötescatering bland de många läckra alternativ som vår köksmästare har planerat. Proffsen i vår Rôtisseurs-restaurang skapar smakliga och mångsidiga cateringhelheter till stöd för era lyckade beslut.

Våra mötestjänster står till ert förfogande under hela evenemanget och garanterar att det blir lyckat.

Det är behändigt för mötesdeltagarna att övernatta under samma tak. Green Key- och STF-certifikaten fungerar som bevis på att all verksamhet vid vårt hotell är ansvarsfull.

Minnesvärd bröllopsfester, muntra svensexor, företagsmiddagar – Lahden Seurahuone är rätt för alla fester

Du kan enkelt ordna din fest tillsammans med våra sakkunniga, lokala säljare – det är bara att ta kontakt.

Våra mångsidiga utrymmen, vår sakkunniga personal och våra olika lokaler är perfekta för en lyckad fest, vare sig det är fråga om bröllop, svensexa, lillajul, cocktailparty eller företagsmiddag – vi möjliggör oförglömliga upplevelser och en lyckad fest!

Laune-kabinettets stora bastu rymmer ett större gäng på en gång, och det går att ordna servering i samma utrymme. Päijät-salen går att omvandla från ett utrymme för 200 middagsgäster till en danssal för ett större sällskap.

Fina stunder skapas inte av slumpen, så kontakta oss för att ordna en minnesvärd fest och lyckade möten. Bokningar: sales.hameenmaa@sok.fi eller 020 1234 654 Pris för samtal >>