Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

content-page-hero-image

Restauranger

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone har fyra restauranger

Seurahuones mångsidiga servicekoncept består av fyra helt olika restauranger. Gemensamt för dem alla är ambition, förstklassiga drycker och äkta hemlagad mat.

Trattoria Seurahuone

En avspänt elegant, stämningsfull och okonstlad kombination av bra mat och vin är den bärande tanken i Trattorian.

Antipasti, fisk-, kött- och grönsaksrätter, pasta, pizza och risotto är mat som tillagas med kärlek på vårt sätt men med respekt för råvarorna. Dagen börjar med att vi bakar bröd som vi serverar med olivolja till alla våra gäster. Vår vinlista består främst av italienska viner, men vi har fått inspiration även från andra håll.

Studera menyn, gör en bordsreservation och läs mer: Trattoria Seurahuone

Välkommen! Benvenuti!

Bar & Bistro Seurahuone

Vill du komma i avslappnad stämning med uppfriskande drycker? Tillbringa en skön stund i trevligt sällskap genom att festa och ha det kul, snacka med folk och njuta av livet.

Våra barmästare har trollat fram en unik cocktailmeny och tillsammans hittar vi garanterat en dryck för varje smak. Du kan också fråga vår personal om mer ovanliga drycker. Du kan bli överraskad!

Välkommen!

Kuja Street Food

Kuja är 100 procent Lahtis. En suveränt avspänd street food-restaurang. Kolla in Kuja, du blir inte besviken. Det är en inomhus grillkiosk för 2000-talet. Väggarna är inte målade med pensel och man dricker inte öl ur glas. Om du vill lägga dig på soffan, så gör det. Här får var och en vara precis som de vill. Det måste upplevas, det kan inte beskrivas.

Studera menyn, gör en bordsreservation och läs mer: Kuja Lahti

Konferens- och festlokaler på Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuone erbjuder fantastiska utrymmen och en historiskt värdefull miljö för möten och fester. Vårt läge i centrala Lahtis är lätt att nå både med kollektivtrafik och egen bil.

Lahden Seurahuone har utrymmen som lämpar sig för olika ändamål – allt från kompakta möteslokaler till salar för hundratals människor, alltid utrustade med högklassig och modern konferensteknik.

Våra mångsidiga utrymmen, vår sakkunniga personal och våra olika lokaler är perfekta för en lyckad fest, vare sig det är fråga om bröllop, svensexa, lillajul, cocktailparty eller företagsmiddag – vi möjliggör oförglömliga upplevelser och en lyckad fest!

Ta en närmare till på våra lokaler här.

I Lahtis centrum och närområde hittar du även andra förtjusande restauranger som du kan bekanta dig med här.

Bild: Trattoria Seurahuone