Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Ett hotell för sköna stunder mitt i Lahtis

Om väggar kunde tala skulle det finnas många otroliga historier att berätta om det traditionella Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Lahden Seurahuone har fungerat som en tillflykt från vardagen ända sedan 1890-talet. I festsalen har det dansats otaliga bröllopsvalser, fällts glädjetårar, smuttats på champagne och njutits av tillåten vardagslyx. På Seurahuone har det bott framstående gäster som marskalk Mannerheim och svenska kungligheter. Du är också en del av denna grupp av högt värderade gäster och vi är verkligen glada att få välkomna dig till oss.

Njutbar lyx i vardagen
Tradition och tillförlitlighet betyder inte att vi har stått stilla i utvecklingen. Vårt helt nyrenoverade hotell erbjuder boende för alla behov: Kanske vill du övernatta i ett av våra hemtrevliga enkelrum eller tillsammans med din följeslagare njuta av vårt bekväma dubbelrum med föredömlig service? Eller kanske du vill ha ut lite extra av ditt besök – mer utrymme, en personlig touch eller magisk lyx? Berätta om dina önskemål så uppfyller vi dem!

Vårt hotells mångsidiga rumsutbud växte ytterligare under våren och sommaren 2020 med 22 nya förstklassiga rum, där inredning och service har inspirerats av internationella hotell. I april 2021 ökade antalet hotellrum med ytterligare 50 rum när det magnifika Seurahuone Loft House på hotellets tredje våning öppnade sina dörrar för gästerna. Loftets trivsamma och lyxiga rum, beställningsbastu med varma ångbad, en stämningsfull lounge och en magnifik innergård erbjuder fullständig avkoppling från vardagen och uppfyller – eller till och med överträffar – även den mest krävande resenärs förväntningar. I Seurahuone Loft House får vardagen en guldkant för en stund och drömmarna får vingar.

Oförglömliga upplevelser och rofylld natur
Den trivsamma strandstaden vid Vesijärvi har mycket att erbjuda. Du kan till exempel skämma bort dig med välljudande symfonimusik i det magnifika Sibeliushuset, njuta av skicklig fotboll i idrottsparken Kisapuisto eller bara låta själen vila och ladda batterierna i Salpausselkäs hisnande vackra natur. Efter en lång dag med unika upplevelser är det underbart att krypa ner mellan hotellets silkeslena lakan.

Vi hälsar dig varmt välkommen att tillbringa en oförglömlig helg, arbets- eller semesterdag hos oss i en mysig miljö. Sköna stunder är ingen slump.

location
Aleksanterinkatu 14 15110, Lahtis
Aleksanterinkatu 14
15110, Lahtis
parking
puhelin
+358201234655 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Kundrespons

En mycket vänlig mottagning vid receptionen. Dessutom vill jag saga: Inredningen är snygg och stilsöm. TACK!

En mycket vänlig mottagning vid receptionen. Dessutom vill jag saga: Inredningen är snygg och stilsöm. TACK!