Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Kupittaa

Seuraavana Kupittaa. Nästa Kuppis. Yllätyksellinen Original Sokos Hotel Kupittaa avattiin kesällä 2020.

Turun Kupittaan ensimmäisessä hotellissa sijainti ja asenne on enemmän kuin kohdallaan. Uusi Kupittaa on aidosti turkulainen, ajassa elävä ja toimiva kokonaisuus, jollaisesta et osannut edes haaveilla. Meille olet tervetullut yöpymään, työskentelemään, saunomaan ja viettämään vapaa-aikaa. Ilmapiiri on rento ja raikas, jokaiselle löytyy tilaa ja henkilökuntamme tekee töitä aidosti sinun viihtymisen takaamiseksi.

Original Sokos Hotel Kupittaa on alueensa uusi, kutsuva ja viihtyisä kohtaamispaikka, jonne saavut aina kuivin jaloin, säästä riippumatta - rautatieasemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla huristat pääteiltä suoraan parkkihalliin. Nautit runsaasta aamiaisesta sekä herkullisista hetkistä aina lounaasta iltaan saakka saman katon alla Bistro Ellissä. Yritykset, korkeakoulut, Suomen suurimman kaupunkipuiston, Seikkailupuiston ja urheilukeskukset löydät aivan naapurista. Turun ydinkeskustaan pääset hujauksessa kävellen, Fölläri -kaupunkipyörällä tai bussilla suoraan hotellin edestä. Meille vastuullisuus on tärkeää ja meiltä löytyykin STF-merkki, Greenkey-tunnus sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus. 

Vinkki! Mikäli haluat nauttia hotellin tunnelmasta kuitenkaan majoittumatta, voit varata pöydän aamiaiselle tästä! Aamiainen 17,40 € ja lapset 1€/ikävuosi.

 

location
Joukahaisenkatu 6 20520, Turku
Joukahaisenkatu 6
20520, Turku
parking
puhelin
010 786 6000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa sekä hotellin julkisissa tiloissa on langaton laajakaistayhteys maksutta hotelliasiakkaiden käytössä.

Asiakaspalautteet

Kaikin puolin onnistunut hotellikokemus: ystävällistä palvelua, hyvää ruokaa, joka tuotiin huoneeseen, kun illalla saavuimme, monipuolinen ja tuore aamiainen, miellyttävä huone, hyvä sänky, kaikkialla siistiä.

Paljon hotelleissa vierailleena, oli kokemus erittäin hyvä. Henkilökunta oli erittäin ystävällisiä ja aamiainen oli todella maittava. Kokonaisuudessaan hotelli oli viihtyisä.

Olimme mieheni kanssa yöpymässä teidän hotellissa. Aamiaisella meidän 2 lastakin liittyivät seuraamme.Meitä palveli erittäin ystävällinen ja sydämellinen vastaanottovirkailija sekä sisäänkirjautumisessa, että uloskirjautumisessa. Hotellit ovat niin samanlaisia keskenään, että palvelulla, joka on aitoa eikä teeskenneltyä, ero tulee esiin. Tulemme varmasti majoittautumaan useamminkin teidän hotellissa ja toivotaan, että kyseinen henkilö on silloin työvuorossa!
Sydämelliset terkut hänelle!
 

Oikein positiivinen, hyvä ja kaunis tunnelma tuli heti hotelliin astuessa. Aula kun on erilainen, mihin on tottunut. Tuli eurooppalainen fiilis. Kiva, että hotellissa on oma deli. Sänky ja petivaatteet olivat oikein pehmeät.

Ensiluokkainen palvelu! Hyvä sijainti. Viihtyisä, hyvällä maulla sisustettu, moderni hotelli.Pysäköinti helposti saatavilla. Rautatieasema hotellin yhteydessä. Linja-auto pysäkit, niin Kauko-, kuin lähiliikenteen heti hotellin vieressä

Siistit, rauhalliset, raikkaat huoneet. Hyvä sänky. Kierrätys ja ekologiset säästöohjeet huoneessa hyvin esillä, hienoa että nämä huomioidaan. Valaistus kiva. Huone tilava. Aamiaishuoneesta jakaudutaan syömään eri puolille, joten melua ja levottomuutta ei syntynyt

Hotellin henkilökunta niin respassa kuin erityisesti Bistro Ellissä ansaitsee erityiskiitokset! Palvelu oli luonnollisella tavalla ystävällistä ja asiakkaan huomioonottavaa. Ruoka oli hyvää ja aamiaisella ansaitsee erityiskiitokset rapeaksi paistettu pekoni ja "oikea" munakokkeli!

Kiitos erittäin mukavasta viikonlopusta Turussa. Ystävällinen palvelu ja Superior-huone palveli hyvin lapsen kanssa yöpyessä. Ensi kerralla myös Kupittaalla yövymme. Pitsat oli kyllä hyviä ja aamupala oli monipuolinen. Kiitos paljon mukavasta hotellikokemuksesta.

Hotelli oli uusi, siisti ja kaikin puolin mukavan oloinen kokonaisuus. Asiakaspalvelu erityisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä oli reipasta ja ystävällistä, ja kuulin saman asiakaspalvelijan juttelevan toisille asiakkaille näiden uloskirjautuessa hyvin hauskaan ja sydämelliseen tapaan. Siitä tarttui iloinen mieli itsellekin.

Netistä poimittua

Primadonnat-blogin Pilvi kävi meillä minilomalla ja ihastui palveluihimme.

"Original Sokos Hotel Kupittaalla on 196 huonetta ja niissä on hyödynnetty teknologiaa ilahduttavan paljon, muun muassa siten, että kaikki tarvittava tieto löytyy huonetabletilta ja televisiosta. Paperimateriaaleja huoneessa ei ole ja tämä onkin hieno vastuullinen valinta." Lisää>>

 

Meriharakka-blogin Pirkko vieraili Turun uusimmassa hotellissa ja piipahti Turun keskustan lisäksi kävelyllä Kupittaanpuistossa.  
"Kupittaalla kun oltiin, niin teimme aamukävelyn läheiseen Kupittaanpuistoon."
Lue lisää>>