Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Hotellin ravintolat

Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro. Kuppis Rooftop Bar hotellin ylimmässä 9.krs:ssa sekä Deli sisääntulokerroksessa täydentävät ravintolapalvelujamme.

Original Sokos Hotel Kupittaalla on monipuolinen valikoima ravintolapalveluita. Myös huonepalvelu on meillä todella vaivatonta ja nopeaa! Herkulliset annokset saat tilattua huoneeseesi huonetabletin kautta tai soittamalla ravintolaan.

Bistro Elli - hyvän mielen korttelibistro

Bistro Elli on mutkaton, lämminhenkinen ja rento korttelibistro Turun Kupittaalla. Täällä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Valmistamme maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä ja tarjoamme parhaita, mielenkiintoisia oluita ja talon viinejä.

Olemme ylpeitä siitä mitä olemme: Ruokaa rakastavia ammattilaisia, jotka uskaltavat haastaa asiakkaamme uusilla makuelämyksillä.

Ravintolan yhteydessä Ellin jaettavissa oleva kabinetti tarjoaa tilan jopa 48 henkilölle ja Ellin parvi jopa 75 henkilölle.

Tutustu Elliin tästä.

Kuppis Rooftop Bar

Intiimi kattobaarimme on avoinna ympäri vuoden. Kesäkaudella ulkoterassialueemme sopii leppoisaan oleskeluun niin hotellivieraille kuin lähialueen asukkaille ja työntekijöille. Kuppiksella onnistuvat yksityistilaisuudet, afterworkit kuin rennot istuskelut.

Tutustu Kuppikseen tästä.

Deli - nopeasti ja vaivattomasti

Nopean palvelun Deli Original Sokos Hotel Kupittaan sisääntuloaulassa on oikea paikka poiketa kahville, nauttia virkistävä juoma tai välipala. Palvelemme 24/7, myös take away. Muista maistaa myös kehuttuja pizzojamme!

Tutustu Deliin tästä.