Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Kupittaalla

Miltä kuulostaisi loma perheen kesken upeassa Kupittaan hotellissa?

Meillä viihtyy kaikki!

Upeissa divaanilla varustetuissa huoneissamme majoittuu jopa 4 henkilöä ja meiltä löytyy myös lapsiperheille ja suuremmille seurueille mukautuvia huoneita, joissa kaksi huonetta voi yhdistää toisiinsa avaamalla välioven.

Nämä lisävuoteelliset ja yhdistettävät huoneet sijaitsevat hotellissa Helsingintien puoleisessa sivussa ja perheen pienimmät voivatkin tutkailla ikkunoista junien kulkua!

Turun keskustaan pääsee kätevästi hotellin edustalta bussilla tai kävellen. Huoneidemme tapetteihin on lisätty QR-koodeja, joiden takaa löydät kulttuuri- ja liikuntapaikat!

Kupittaanpuisto

Kupittaanpuisto on Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto, jonne mahtuu monenlaista aktiviteettia koko perheelle. Kupittaanpuistossa on runsaiden viheralueiden lisäksi muun muassa lintupuisto, lasten liikennepuisto, Seikkailupuisto, paviljonkiravintola, maauimala ja urheiluhalli. Lue lisää täältä.

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto

Kupittaanpuiton laidalla, alle kilometrin päässä hotellilta sijaitseva Seikkailupuisto eli "Seikkis" on lasten ja perheiden kulttuurikeskus ja leikkipuisto. Puistossa järjestetään myös erilaisia lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Lue lisää täältä.

Turun alueen monipuolisesta tarjonnasta lapsiperheille voit lukea täältä.