Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

content-page-hero-image

Kokous ja juhlat

Hotellissamme on ravintolan yhteydessä Ellin kabinetti sekä yhteistä, avointa tilaa oleva Ellin parvi, joka toimii myös cowork-tilana. Lisäksi yksityiskäyttöön on varattavissa saunatilamme sekä kattobaari Kuppis Rooftoop Bar.

Original Sokos Hotel Kupittaa sijaitsee Turun dynaamisella ja kehittyvällä Kupittaan alueella, aivan Kupittaan aseman vieressä. Hyvän maun korttelibistromme Elli sekä sen kabinetti ja parvi soveltuvat niin juhlahetkiin kuin arjen tapaamisiin ja kokouksiin.

Bistro Ellin kabinetti

Tunnelmallinen ravintolakabinetti, joka on jaettavissa verholla myös pienemmäksi tilaksi. Soveltuu hyvin vapaamuotoisiin kokouksiin, tiedotustilaisuuksiin ja yhteisiin ruokailuihin.

Tilassa on ravintolapöydät ja -tuolit sekä 75" televisio/näyttö, johon on mahdollista kytkeä oma tietokone langattomasti.

Bistro Ellin parvi

Bistro Ellin parvi on hotelli- ja ravintolavieraillemme avointa tilaa. Tilassa on esitysmahdollisuus oman tietokoneen avulla hyödyntäen parven näyttöruutuja. Ryhmille on tilattavissa myös tarjoiluja.

Cowork-tila

Original Sokos Hotel Kupittaan cowork- eli työskentelytila sijaitsee vastaanoton ja ravintoloiden välittömässä läheisyydessä Bistro Ellin parvella. Parvelta löydät mukavat tuolit ja pöytäryhmät, ilmaisen wlan-yhteyden ja runsaasti sähköpistokkeita.

Bistro Ellin parvi on avonaisena kaikille asiakkaillemme, oletpa sitten aamiais- tai lounasasiakkaamme tai kahvila-ravintola Delin asiakkaamme. Työskentelyn lomassa voit nauttia kahvia ja snacksia hotellin Delistä tai nauttia Bistro Ellin lounaasta. Huomaathan, että tila on avoin kaikille ja tilassa on myös tunnelmamusiikkia.

Mikäli kaipaat rauhaisampaa tilaa työskennellä, kysy vastaanotosta tai myyntipalvelustamme mahdollisuutta päivähuoneeseen.

Voit varata tiloja täyttämällä tarjouspyynnön tästä, soittamalla +358 30 087 0040 tai Tilat verkosta-palvelun kautta täältä.