Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kuntosali

content-page-hero-image

Kuntosali

Hotellivieraidemme käytössä on kuntohuoneemme sekä yhteistyökuntosali M&M Kuntotalo Kupittaa.

Kuntohuoneestamme (38 m2) hotellin ylimmästä 9. kerroksesta löytyy yleiskunnon ylläpitämiseen sopivia kuntoiluvälineitä. Kuntohuoneessa on isot näköalaikkunat kaupungin suuntaan.

M&M Kuntotalo Kupittaa

Majoittuessasi Original Sokos Hotel Kupittaalla voit käyttää oleskelusi ajan M&M Kuntotalo Kupittaan kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja ilman lisäveloitusta.

M&M Kuntotalo Kupittaa on uuden ajan täyden palvelun kuntokeskus, joka sijaitsee lähellä hotellia. M&M Kuntotalo Kupittaan palveluihin kuuluu Technogymin huippulaitteilla varusteltu laaja ja avara kuntosali, monipuolinen ja kattava ryhmäliikuntatarjonta sekä laadukkaat saunaosastot. Erikoisuutena M&M Kupittaalla on ennennäkemätön uuden aikakauden sisäpyöräilysali. M&M Kupittaalla panostetaan vahvasti myös vapaapainoalueeseen sekä eri lajiryhmien erikoisharjoitteluun. Lisäksi varattavissa on myös hierontaa.

Tiloja on laajennettu lisäparvella, jonne on sijoitettu cardiolaitteet sekä venyttelytila. Kuntosalista ja vapaa-painoalueesta on tehty tilavampi ja toimivampi tehden treenikokemuksesta vieläkin mielekkäämpää.

Kuntosalin osoite: Lemminkäisenkatu 32, Turku. Etäisyys hotellilta n. 500m, avoinna 24/7.

Lisätietoja vastaanotosta ja täältä!