Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parivuode 180 cm, Suihku

Etsi vapaita huoneita

Superiorhuoneissa tumma sisustus, joka luo dramatiikkaa leikkisyyttä unohtamatta. Kulmassa sijaitsevien huoneiden tilavuuden tuntua lisäävät ikkunat kahteen suuntaan, ja huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-8. Muhkeassa 180 cm leveässä parivuoteessa levähdät pehmeissä lakanoissa. Vuodesohva (160 cm lev.) pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle. Perusvarusteluun kuuluvat taulu-tv, työpöytä, kapselikahvinkeitin, minijääkaappi, mikroaaltouuni, kylpytakit ja -tossut, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku ja säädettävä ilmastointi.

Standard King

Parivuode 180 cm, Suihku

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat huoneet aamuauringon puolella sisältävät ripauksen leikillisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Muhkeassa 180 cm leveässä parivuoteessa levähdät pehmeissä lakanoissa. Perusvarusteluun kuuluvat taulu-tv, työpöytä, vedenkeitin, minijääkaappi, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku ja säädettävä ilmastointi. Viidessä huoneessa huomioitu esteettömyysvaatimukset, huoneiden sisustus draamaattisen tumma ilta-aurinkonäkymin.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode 180 cm, Suihku

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat huoneet aamuauringon puolella sisältävät ripauksen leikillisyyttä ja yllätyksellisyyttä.  Muhkeassa 180 cm leveässä parivuoteessa levähdät pehmeissä lakanoissa. Rentoon oleskeluun ikkunan edustalla divaani (80 x 200 cm), joka myös pedattavissa lisävuoteena aikuiselle tai lapselle. Perusvarusteluun kuuluvat taulu-tv, vedenkeitin, minijääkaappi, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku ja säädettävä ilmastointi.

Standard Twin

Suihku

Etsi vapaita huoneita

Huoneissa yllätyksellinen ilta-auringon suuntaan aukeava tumma sisustus, joka luo dramatiikkaa leikkisyyttä unohtamatta. Twin-huoneissa nukkuvia hemmottelee kaksi 100 cm leveää erillistä vuodetta. Perusvarusteluun kuuluvat taulu-tv, työpöytä, vedenkeitin, minijääkaappi, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku ja säädettävä ilmastointi. Viidessä huoneessa huomioitu esteettömyysvaatimukset.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Suihku

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat huoneet aamuauringon puolella sisältävät ripauksen leikillisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Twin-huoneissa nukkuvia hemmottelee kaksi 100 cm leveää erillistä vuodetta. Rentoon oleskeluun Ikkunan edustalla divaani (80 x 200 cm), joka pedattavissa aikuiselle tai lapselle. Lisäksi divaanin alta vedettävä lapsen lisävuode (70x195 cm). Perusvarusteluun kuuluvat taulu-tv, vedenkeitin, minijääkaappi, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on suihku ja säädettävä ilmastointi.