Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kulkuyhteydet

content-page-hero-image

Kulkuyhteydet Original Sokos Hotel Kupittaalle

Original Sokos Hotel Kupittaa on alueensa uusi, kutsuva ja viihtyisä kohtaamispaikka, jonne saavut aina kuivin jaloin, säästä riippumatta - Kupittaan rautatieasemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla huristat pääteiltä suoraan parkkihalliin.

Original Sokos Hotel Kupittaalle on helppo saapua. Tässä vinkit saapumiseen:

Rautatieasemalta

Original Sokos Hotel Kupittaa sijaitsee Kupittaan rautatieaseman kanssa samassa osoitteessa ja hotelliin on sisäänkäynti suoraan junalaiturilta. Kupittaalla pysähtyvät Helsingin suuntaan menevät junat.

Miten pääsen päärautatieasemalta Original Sokos Hotel Kupittaalle?

  • Kurkkaa kävelyohjeet päärautatieasemalta Original Sokos Hotel Kupittaalle tästä.
  • Bussiaikataulut ja lisätiedot löydät Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta.
  • Taksiaseman löydät päärautatieaseman edestä.

Satamasta

Turun satamasta löydät Tallinkin ja Silja Linen (Linnankatu 91) sekä Viking Linen (Ensimmäinen Linja) terminaalit.

Matka taittuu parhaiten taksilla tai bussilla.

Sataman ja Turun keskustan välillä liikennöi Turun kaupunkiliikenteen linja 1. Hotellin edustalle pääset keskustasta linjoilla 32 & 42, jotka lähtevät Kauppatorin läheisyydestä. Bussilippu on voimassa kaksi tuntia ja samalla bussilipulla pääset keskustasta Kupittaalle. Satamassa bussipysäkki sijaitsee terminaalin uloskäynnin edustalla. Aikataulut ja lisätiedot saat Turun kaupunkiliikenteen, Fölin sivuilta.

Takseja on hyvin saatavilla satamasta. Hinta ajasta ja henkilömäärästä riippuen n. 15-20 €. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, suosittelemme taksin tilaamista ennakkoon.

Linja-autoasemalta

Turun linja-autoasema sijaitsee osoitteessa Aninkaistenkatu 20, 20100 Turku. Matka linja-autoasemalle taittuu parhaiten taksilla tai bussilla.

Saapuessasi kauempaa, tiedustele bussikuskilta myös mahdollisia pikavuoropysäkkejä hotellin läheisyydestä. Esimerkiksi useat Helsinki - Turku väliä ajavat pikavuorot pysähtyvät tarvittaessa TYKSin pysäkillä Hämeenkadulla, josta 0,7 km kävelymatka hotellille.

Tak­se­ja on hyvin saa­ta­vil­la linja-au­toa­se­mal­ta. Hinta ajas­ta ja hen­ki­lö­mää­räs­tä riip­puen n. 15-20 €. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, suosittelemme taksin tilaamista ennakkoon.

Lentokentältä

Lentoaseman ja Turun keskustan välillä liikennöi Turun kaupunkiliikenteen linja 1. Hotellin edustalle pääset keskustasta linjoilla 32 & 42, jotka lähtevät Kauppatorin läheisyydestä. Bussilippu on voimassa kaksi tuntia ja samalla bussilipulla pääset keskustasta Kupittaalle. Lentoasemalla bussipysäkki sijaitsee terminaalin edustalla. Aikataulut ja lisätiedot saat Turun seudun joukkoliikenteen Fölin sivuilta.

Turun alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman terminaalin edustan taksitolpalla lentoaikataulujen mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, suosittelemme taksin tilaamista ennakkoon.