Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kupittaa

Seuraavana Kupittaa. Nästa Kuppis. Yllätyksellinen ja upouusi Original Sokos Hotel Kupittaa avattiin kesällä 2020.

Turun Kupittaan ensimmäisessä hotellissa sijainti ja asenne on enemmän kuin kohdallaan. Uusi Kupittaa on aidosti turkulainen, ajassa elävä ja toimiva kokonaisuus, jollaisesta et osannut edes haaveilla. Meille olet tervetullut yöpymään, työskentelemään, saunomaan ja viettämään vapaa-aikaa. Ilmapiiri on rento ja raikas, jokaiselle löytyy tilaa ja henkilökuntamme tekee töitä aidosti sinun viihtymisen takaamiseksi.

Original Sokos Hotel Kupittaa on alueensa uusi, kutsuva ja viihtyisä kohtaamispaikka, jonne saavut aina kuivin jaloin, säästä riippumatta - juna-asemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla huristat pääteiltä suoraan parkkihalliin. Nautit runsaasta aamiaisesta sekä herkullisista hetkistä aina lounaasta iltaan saakka saman katon alla Bistro Ellissä. Yritykset, korkeakoulut, Suomen suurimman kaupunkipuiston, Seikkailupuiston ja urheilukeskukset löydät aivan naapurista. Turun ydinkeskustaan pääset hujauksessa kävellen, Fölläri -kaupunkipyörällä tai bussilla suoraan hotellin edestä.

 

location
Joukahaisenkatu 6 20520, Turku
Joukahaisenkatu 6
20520, Turku
parking
puhelin
010 786 6000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hotellin tiedot

Netistä poimittua

Meriharakka-blogin Pirkko vieraili Turun uusimmassa hotellissa ja piipahti Turun keskustan lisäksi kävelyllä Kupittaanpuistossa.  
"Kupittaalla kun oltiin, niin teimme aamukävelyn läheiseen Kupittaanpuistoon."
Lue lisää>>