Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Lämminhenkinen lappilainen

Rovaniemellä, Joulupukin virallisessa kotikaupungissa sijaitsee lämminhenkinen, lappilainen  Original Sokos Hotel Vaakuna. Aito lappilaisuus ja sydämellisen rento palvelu saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi. Lappilaiset perinteet ja kulttuuri sekä moderni kaupunkielämä vauhdikkaine aktiviteetteineen tekevät kaupungistamme ainutkertaisen matkakohteen. Lumoava luonto on meille tärkeä ja otamme toiminnassamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin – sen osoittaakin ansaitsemamme Green Key - merkki.

Napapiirin maagisen tunnelman ja ainaisen joulun koet hotellimme teemahuoneissa ja revontulien loimun kaikissa huoneissamme. Hotellimme ravintolat tarjoavat elämyksiä kaikille makuaisteille. Elämäniloisessa ranskalaisessa bistro Frans & Chériessä herkullista ruokaa ja hyviä viinejä, aurinkoisessa Amarillossa reilun rohkeaa ruokaa, juomaa ja rentoa bailaamista. 
 
Me Vaakunassa toivotamme kaikki tervetulleiksi Napapiirin maagisen taivaan alle. Me hurmaamme sinut niin, että et unohda meitä koskaan ja tulet takaisin.

Meiltä onnistuu kaikki.  Ehäsole poka mikkään – tehemä pois!

location
Koskikatu 4 96200, Rovaniemi
location
Koskikatu 4
96200, Rovaniemi
directions
parking
Yleistä Sijainti Kokemukset

Asiakaspalautteet

Neljäs kesä samassa hotellissa ja palvelusta lähtien uskomattoman upea paikka,suosittelen! 10+! Jos jotain epäselvää on ollut niin ammattitaitoinen henkilökunta on sen heti ratkaissut. Meille kuin toinen koti :)

Perheen kanssa ohikulkumatkalla Rovaniemellä. Hotelli varaus netissä hotellin omilla sivuilla. Sujuva varaus. Asiallinen asiakasomistaja hinta. Mukava ja hieno kolmannen kerroksen moderni huone. Upea vastaanoton palvelu. Vastaanottovirkailija näki erityistä vaivaa ennakko aamiaisen tarjoamisessa perheelleni.

Huone kivasti sisustettu, henkilökunta ystävällistä.
Aamiainen todella runsas, paljon tuoreita hedelmiä.
Aamiaisella savujuustoa ja kylmäsavulohta, mihin emme ole muualla törmänneet.
Illallisella alakerran ravintolassa, ruoka oli erinomaisen hyvää.
Aivan varmasti tänne uudestaankin.

Haluan kiittää erinomaisesta palvelusta vastaanoton henkilökuntaa. Saapuminen viivästyi la 8.4 ja kun ilmoitin puhelimella asiasta. Se kuitattiin ystävällisesti ylös ja saapuessani hotelliin kysyttiin haluanko käydä saunassa vielä. Saunomisaikaa olisi ollut jäljellä enää alle 30min ja automaattisesti ehdotettiin tunnin lisäaikaa saunomiselle.

Erinomaista palvelua 8,5 tuntia bussissa istumisen jälkeen. Iso kiitos ruusujen kera vastaanoton henkilölle la 8.4 klo 20.30.

Muutenkin jäi ystävällinen kuva teidän henkilökunnasta joka iloisesti ja aidosti palveli minun lisäksi muita hotellivieraita.

Kiitos. 

Netistä poimittua

Kesävinkkejä Rovaniemelle

Lue blogi täältä >>
 

Lapin murretta ja talven taikaa
Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä

Lue blogi täältä >>

Arjen luksusta Rovaniemellä

Lue blogi täältä >>