Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit vieraana

Meillä voit majoittua myös lemmikkiystäväsi kanssa!

Lemmikkihuoneen voit varata nettisivuiltamme tai suoraan hotellista. Varattavana on Standard -luokan lemmikkihuoneita sekä yksi Superior-luokan lemmikkihuone. Lemmikistä veloitamme 15€/vrk/huone. Näitä huoneita on rajallinen määrä.

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaispussukka, josta löytyy mm. puruluita ja kakkapusseja. Myös kissavieraille löytyy oma tervetuliaislahja. Vastaanotosta saat tietoa esimerkiksi lähimmästä koirapuistosta ja muista alueen palveluista.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, saat lemmikkisi majoituksen veloituksetta majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla (pl. S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi

Sokos Hotels -ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, joka tekee reissaamisesta entistä mutkattomampaa. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.

Muistattehan kirjoittaa lemmikkien kuulumiset vastaanotossamme sijaitsevaan lemmikkien omaan vieraskirjaan!