Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Tule kokoustamaan ja juhlimaan!

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan kokous- ja juhlatilat luovat loistavat puitteet kokoukselle, koulutukselle tai hienommalle illanvietolle. Valitse valmis kokouspaketti tai suunnittele omaan tyyliisi sopiva tapahtuma, myyntipalvelumme auttaa sinua kaikissa tilaisuuteen liittyvissä järjestelyissä.

Kokoustilat

Hotellissa on 4 ajanmukaisella kokoustekniikalla varustettua tilaa, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet 5–60 hengen kokouksille. Kokoustila Tokassa on tilaa jopa 70 henkilön kokouksiin. Inari kabinetissa onnistuvat haastattelut ja pienemmät palaverit. Hotellissamme on lämmin autotalli, jossa pysäköinti on kokousvieraille maksutonta.

Juhlatilat

Frans & Chérie Bistron yhteydessä olevassa Mon Amour kabinetissa voidaan järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia jopa 80 hengelle. Mon Amour on erinomainen illanistujaisiin, karonkkaan tai vaikka valmistumisjuhliin.

Tilaussauna

Tilaussauna Kota on 10-20 hengen saunatila, joka sijaitsee kokoustila Tokan välittömässä läheisyydessä. Kodassa onnistuvat pienimuotoiset kokoukset sekä rennommat illanvietot. Raikas ja moderni Kota soveltuu erinomaisesti rentoon saunailtaan kokouksen päätteeksi.

Tiedustelut ja varaukset

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Myyntipalvelu puh. 020 1234 694, vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi.

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.