Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Lasten leikkihuone

Hotellista löytyy pienille lapsille oma leikkihuone, joka soveltuu parhaiten alle 10-vuotiaille lapsille. Leikkihuoneesta löytyy piirustusvälineitä, kirjanurkkaus, leikkivälineitä ja kosketusnäyttöpeli. Leikkihuone on avoinna päivittäin 9-21. Huomioithan, että lapset leikkivät vanhempien vastuulla leikkihuoneessa. Lautapelejä voit kysyä huoneeseen lainaan vastaanotosta. Kysy myös vastaanotosta lainattavaa yövaloa huoneeseen.

Ulkoaktiviteetit sekä seikkailupuistot

Kaikenikäiset lapset ja kaikki lapsenmieliset viihtyvät Angry Birds Activity Park -ulkopuistossa, josta löytyy tekemistä useammaksi tunniksi. Angry Birds puistosta löytyy köysirata, liukumäkiä, keinut ja kiipeilytelineitä sekä tietenkin tuttuja Angry Birds -hahmoja. Puisto sijaitsee joen rannalla, kävelymatkan päässä hotellilta Rovaniemen keskustan tuntumassa.

Ounasvaara on paitsi tunnettu urheilukeskus, myös ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa. Talvella Ounasvaaralla voi lasketella ja hiihtää, kokea vauhdin hurmaa talvikelkkaradalla tai vaikkapa lumikenkäillä. Kesällä Ounasvaaralla voi patikoida luontopoluilla, viilettää alas rinnettä kesäkelkkaradalla tai pelata golfia.

Ounasvaaran toiselta puolelta löytyy Santasport, jossa koko perhe pääsee liikkumaan. Vesipedot voivat pulikoida kylpylän puolella, eikä keilailun ystäviäkään ole Santasportissa unohdettu. Kesällä yli 4-vuotiaat Tarzanit ja Janet kokevat päätä huimaavia seikkailuja Seikkailupuisto Huimassa.

Seikkailu ja liikunta ovat paikallisten mieleen, joten Rovaniemeltä löytyy myös vauhdikas seikkailu- ja liikuntapuisto Rollohalli, josta löydät trampoliinit, esteradat ja liukumäet. Tästä pääset Rollohalliin

Ranuan Eläinpuistokaan ei ole kuin 80 km päässä ja pitää oviaan auki joka päivä. Pääsylipun voitte ostaa ennakkoon meidän nettisivuilta lisäpalveluiden kautta.

Lapissa luonto on lähellä sydäntä ja sinne pääseekin turvallisesti tutustumaan merkityillä eri pituisilla sekä tasoisilla retkeilyreiteillä. Mukaan kannattaa ottaa pientä retkievästä ja seikkailumieltä. Mistä sitä tietää, retkellä voi nähdä vaikka vilaukselta ketun tai jänöjussin?

Kulttuuri- ja tiedekeskukset sekä museot

Keskustan tuntumassa sijaitsevat Arktikum ja Korundi tuovat nautinnollisia taide- ja kulttuurielämyksiä sitä kaipaaville. Tiedekeskus Pilkkeessä pääset tutustumaan Suomen metsiin erilaisten pelien ja muiden aktiviteettien avulla ja mikä parasta - se on mielekäs tapa oppia! Näistä keskuksista löytyy jokaisesta myös oma pieni matkamuistomyymälä, josta voi ostaa vaikkapa tuliaisia kotiinviemisiksi.

Joulupukin Pajakylä

Napapiirin rajan voi ylittää Joulupukin Pajakylässä ihan omalla vapaalla tyylillä. Pajakylässä riittää ihmettelemistä ja tekemistä koko perheelle – saattaahan siellä tulla itse Joulupukkikin vastaan.

Päivän seikkailujen päätteeksi onkin mukava istahtaa valmiiseen pöytään herkuttelemaan. Kurkkaappa ravintoloita lasten makuun täältä »