Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Perushuone erillisillä vuoteilla

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu mukava kahden henkilön huone, josta upeat keskustanäkymät esimerkiksi kävelykatu Rotuaarille ja Pakkahuoneenkadulle. Huoneet sijaitsevat 2-7 kerroksissa. Huoneen erilliset vuoteet (100 cm) tarjoavat rentouttavat yöunet kiireisenkin päivän jälkeen. Huoneissa on suihku tai amme. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitinsetti, kahvi- ja teevalikoima.
Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari.

Perushuone parivuoteella ja lisävuodemahdollisuudella

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu mukava kahden henkilön huone. Huoneessa on parivuode (200 cm), jossa nukkuu yksin leveästi ja kaksin sopivasti. Huoneet sijaitsevat 2-6 kerroksissa. Huoneessa on lisävuode, mikä on sängyn alta vedettävä (80cm180cm). Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitinsetti, kahvi- ja teevalikoima.
Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari.

Perushuone erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Skandinaaviseen tyyliin sisustettu mukava kahden henkilön huone, jossa erilliset vuoteet (100 cm). Huoneessa on lisävuode, mikä on sängyn alta vedettävä (80cm180cm). Huoneet sijaitsevat 2-7 kerroksissa. Hotellissamme on saatavilla myös viisi esteetöntä huonetta helppoon liikkumiseen. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitinsetti, kahvi- ja teevalikoima.
Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari.

SuperiorX parivuoteella ja lisävuodemahdollisuudella

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Nämä huoneet sopivat hyvin isommallekin porukalle tai vaikkapa pieniin illanistujaisiin. Kaikissa huoneissa on iso parivuode (200 cm) sekä yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle mitoitettu levitettävä vuodesohva (120cm x 180cm). Huoneet ovat keskenään erilaisia, osassa on sauna, amme ja osassa kaksikin huonetta. Kaikki huoneet sijaitsevat hotellin kerroksissa 2-5. Mukavana lisänä huoneesta löytyy myös vedenkeitin kahvi ja tee valikoimalla, kylpytakit sekä –tossut ja ihania Dermosil-kylpytuotteita rentoutumiseen. Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä. Tiedustelethan muita majoitusvaihtoehtoja suoraan vastaanotosta.

SuperiorX erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä tilava ja tunnelmallinen huone on mukavan leppoisa ja toimiva. Huoneessa on kaksi erillistä mukavaa vuodetta (100 cm). Lisäksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle mitoitettu levitettävä vuodesohva (120cm x 180cm) sekä oma suomalainen sauna. Mukavana lisänä huoneesta löytyy myös vedenkeitin kahvi ja tee valikoimalla, kylpytakit sekä –tossut ja ihania Dermosil- kylpytuotteita rentoutumiseen.
Nämä huoneet sijaitsevat yökerhon siivessä, joten musiikin ääntä saattaa kantautua huoneeseen perjantai- ja lauantai-iltaisin. Huoneet ovat 2 ja 5 kerroksessa. Näkymä näistä huoneista on meidän kävelykadulle –Rotuaarille. Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä. Tiedustelethan muita majoitusvaihtoehtoja suoraan vastaanotosta.

SuperiorX parivuoteella ja saunalla

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Huoneessa nautit hyvät yöunet mukavassa parivuoteessa (200 cm) ja rentoudut omassa suomalaisessa saunassa . Mukavana lisänä huoneesta löytyy myös vedenkeitin kahvi ja tee valikoimalla, kylpytakit sekä –tossut ja ihania Dermosil-kylpytuotteita rentoutumiseen. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa ja kaikissa on näkymä Isokadulle. Näissä huoneissa on hyvä huilata ja nauttia. Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibaari. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä. Tiedustelethan muita majoitusvaihtoehtoja suoraan vastaanotosta.  

Teemahuone Luoto

Etsi vapaita huoneita

Luoto on tarina saaristolaisuudesta, meren ja tuulen tuoksusta, juurevan maan voimasta.
Ikiaikaisen luonnon energia on läsnä tämän huoneen tunnelmassa ja materiaaleissa. Tunne pohjoinen puu jalkojesi alla, kiven paino sormillasi ja villan pehmeys poskillasi.
Anna aikaa rakkaallesi, ole hyvä itsellesi, anna lempeän kylvyn eheyttää ja nauti. Kylvyn jälkeen on ihana sukeltaa leveän (200 cm) parisängyn pehmeisiin lakanoihin ja antaa tarinan jatkua. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä.

Teemahuone Routa

Etsi vapaita huoneita

Routa on tarina pelaamisesta, menestyksestä, heittäytymisestä ja pohjoisen luonteen lujuudesta.
Pelaile, biletä tai isännöi! Näytä parhaat hattutemppusi, kisaa pleikkamestaruudesta ja varmista asemasi perheen ranking- listalla.
Vaihda puvun takki pelipaitaan, ole illan otteluisäntä ja johdata joukkueesi keskelle suurta urheilujuhlaa. Saunan lauteilla puidaan parhaat jälkipelit. Viikonloppuisin saattaa huoneisiin kuulua muidenkin pelaajien ääniä Amarillon yökerhosta, mutta ei hätää, korvatulpat kuuluvat huoneen varusteisiin. Huoneessa majoittuu mukavasti neljä henkilöä, sillä erillisten vuoteiden lisäksi huoneessa on levitettävä vuodesohva (195 cm). Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä.

Sviitti

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Heleän sävyinen Lohi - suite kuiskii tarinoita valjastamattomasta virrasta. Pohjoisen kirkkaat vedet ja niissä viihtyvän kuningaskalan vapaus ovat inspiroineet huoneen tunnelmaa. Tunnelmallinen Terva -suite on hieman tilavampi kuin viereinen peilikuvansa. Elegantti värimaailma ammentaa juurevasta tervasta, josta tämän pohjoisen kaupungin vauraus on peräisin. Molemmissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone parivuoteella sekä koko huoneiston leveä parveke Rotuaarille päin. Suiteista löytyy oma sauna hemmottelevine kylpytuotteineen sekä erillinen wc. Kylppärin sadevesisuihku on lempeä ja energiaa säästävä. Olohuoneen levitettävä vuodesohva tarjoaa nukkumapaikat lisäksi kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Molemmissa huoneistoissa on minibar sekä ylellinen Nespresso Momento – kahvinkeitin. Pöytäryhmän ääressä voi pitää vaikka pienen palaverin. Suuri screen on varustettu chrome cast - tekniikalla. Green Key -hotellina olemme tehneet uutta vanhaa kunnioittaen, ja kierrätysarvo näkyy myös suiteissa.