Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Perushuone erillisillä vuoteilla

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tästä kahden hengen huoneesta on kaupunkinäkymät kävelykatu Rotuaarille, Pakkahuoneenkadulle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneen erilliset 100 cm leveät vuoteet vievät sinut kauaksi kaupungin kiireistä. K Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Huoneesta löytyy työpöytä. Kaikissa huoneissa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku ja osassa rentouttava kylpyamme. Kylpyhuoneesta löytyvät suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Huoneessa voi itse keitellä kahvia ja teetä oman aikataulun mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita 2.kerroksen huoneisiin. Muu varustelu:taulu- TV, chrome cast, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaistuksen säätö, silitysvälineet, hiustenkuivain, minibar tai jääkaappi sekä langaton internet – yhteys.

Perushuone parivuoteella ja lisävuodemahdollisuudella

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä kahden hengen huoneessa on muhkea 200 cm parisänky. Lisäksi tähän huoneeseen saa mukavan lisävuoteen yhdelle (90cm180cm). Huoneesta on kaupunkinäkymät kävelykatu Rotuaarille, Pakkahuoneenkadulle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneesta löytyy työpöytä. Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Kylpyhuoneessa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku sekä kotimaiset Lumenen kylpytuotteet. Osassa huoneita löytyy rentouttava kylpyamme. Huoneessa voi itse keitellä kahvia ja teetä oman aikataulun mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita 2.kerroksen huoneisiin. Muu varustelu: TV, chrome cast, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaistuksen säätö, silitysvälineet, hiustenkuivain, osassa huoneita minibar sekä langaton internet – yhteys.

Perushuone erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tästä kahden hengen huoneesta on kaupunkinäkymät kävelykatu Rotuaarille ja keskikaupungille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneen erilliset 100 cm leveät vuoteet tarjoavat rentouttavat unet kiireisenkin päivän jälkeen. Tähän huoneeseen saa mukavan kokoisen lisävuoteen (90cm180cm ). Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Huoneesta löytyy työpöytä. Kaikissa huoneissa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku sekä suomalaiset Lumenen kylpytuotteet. Osassa huoneita löytyy rentouttava kylpyamme. Huoneessa voi itse keitellä kahvia ja teetä oman aikataulun mukaan. Huoneista on myös mahdollista saada combi – huone varaamalla viereinen väliovellinen kahden hengen huone. Tästä huonetyypistä löytyvät 5 esteetöntä huonetta, joista löytyy erillisten vuoteiden lisäksi vuodetuolit 72 x 200 cm kahdelle henkilölle. Varmistathan saatavuuden suoraan hotellilta 08 3123 255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi Lemmikit ovat tervetulleita 2.kerroksen huoneisiin. Muu varustelu: TV, chrome cast, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaistuksen säätö, silitysvälineet, hiustenkuivain sekä

SuperiorX parivuoteella ja lisävuodemahdollisuudella

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kohottaudu hetkeksi arjen yläpuolelle. Nämä upeat Superior – huoneet sopivat erinomaisesti kahdelle, ja ovat tarpeeksi tilavia isommallekin porukalle. Kaikissa huoneissa on muhkea parivuode (200 cm) sekä hyvän kokoinen levitettävä vuodesohva (140cm x 203cm). Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Vuodesohvalla nukkuu hyvin yksi aikuinen tai kaksi lasta. Näistä huoneista on kaupunkinäkymät. Suurin osa näistä huoneista on varusteltu omalla saunalla ja osa kylpyammeella. Saunan tai kylvyn jälkeen on mukava pukea ylle kylpytakki ja pehmoiset tossut, jotka löytyvät huoneesta. Kylpyhuoneessa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku sekä suomalaiset Lumenen kylpytuotteet. Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaistuksen säätö, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibar. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä. Tiedustelethan muita majoitusvaihtoehtoja suoraan vastaanotosta.

SuperiorX erillisillä vuoteilla ja lisävuodemahdollisuudella

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Kohottaudu hetkeksi arjen yläpuolelle. Nämä Superior – huoneet sopivat erinomaisesti kahdelle, ja ovat tarpeeksi tilavia isommallekin porukalle. Näistä huoneista löytyy kaksi erillistä 100 cm vuodetta sekä hyvän kokoinen levitettävä vuodesohva (140cm x 203cm). Vuodesohvalla nukkuu hyvin yksi aikuinen tai kaksi lasta. Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Näistä huoneista on kaupunkinäkymät. Suurin osa näistä Superior - huoneista on varusteltu omalla saunalla ja osa kylpyammeella. Saunan tai kylvyn jälkeen on mukava pukea ylle kylpytakki ja pehmoiset tossut, jotka löytyvät huoneesta. Kylpyhuoneessa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku sekä suomalaiset Lumenen kylpytuotteet. Osaan huoneita on mahdollista varata lisäksi väliovella erotettu combi-huone kahdelle, jolloin koko seurue voi majoittua omassa rauhassaan omissa huoneissa, silti väliovella yhdistettynä. Muu varustelu: tv, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaisuksen säätö, parkettilattia, silitysvälineet, hiustenkuivain, langaton internet-yhteys, tallelokero, tv ja minibar. Yksi huone tästä huonet

SuperiorX parivuoteella ja saunalla

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ripaus luksusta? Poreamme, sauna ja parveke odottavat hemmottelijoita kahdessa ihanassa Superior -huoneessa. Toiset kaksi huonetta on varusteltu omalla saunalla. Kaikista huoneista löytyy muhkea 200 cm parivuode sekä laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Kylpyhuoneessa on lempeä, energiaa säästävä sadesuihku sekä suomalaiset Lumenen kylpytuotteet. Parvekkeelta avautuu näkymä Pakkahuoneenkadulle kauniin vaaleanpunaiseen Puistolan taloon ja siitä eteenpäin kohti Torinrantaa. Saunallisten huoneiden näköala on Isokadulle päin kohti Otto Karhin puistoa. Huoneesta löytyy vedenkeitin sekä kahvi- ja teevalikoima. Muu varustelu: TV, chrome cast, tallelokero, ilmastointi, lämmönsäätö, automaattinen valaistuksen säätö, silitysvälineet, hiustenkuivain ja minibar. Internet - yhteys veloituksetta.

Teemahuone Luoto

Etsi vapaita huoneita

Luoto on tarina saaristolaisuudesta, meren ja tuulen tuoksusta, juurevan maan voimasta.
Ikiaikaisen luonnon energia on läsnä tämän huoneen tunnelmassa ja materiaaleissa. Tunne pohjoinen puu jalkojesi alla, kiven paino sormillasi ja villan pehmeys poskillasi.
Anna aikaa rakkaallesi, ole hyvä itsellesi, anna lempeän kylvyn eheyttää ja nauti. Kylvyn jälkeen on ihana sukeltaa leveän (200 cm) parisängyn pehmeisiin lakanoihin ja antaa tarinan jatkua. Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä.

Teemahuone Routa

Etsi vapaita huoneita

Routa on tarina pelaamisesta, menestyksestä, heittäytymisestä ja pohjoisen luonteen lujuudesta.
Pelaile, biletä tai isännöi! Näytä parhaat hattutemppusi, kisaa pleikkamestaruudesta ja varmista asemasi perheen ranking- listalla.
Vaihda puvun takki pelipaitaan, ole illan otteluisäntä ja johdata joukkueesi keskelle suurta urheilujuhlaa. Saunan lauteilla puidaan parhaat jälkipelit. Viikonloppuisin saattaa huoneisiin kuulua muidenkin pelaajien ääniä Amarillon yökerhosta, mutta ei hätää, korvatulpat kuuluvat huoneen varusteisiin. Huoneessa majoittuu mukavasti neljä henkilöä, sillä erillisten vuoteiden lisäksi huoneessa on levitettävä vuodesohva (195 cm). Tähän huoneeseen ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä.

Sviitti

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Heleän sävyinen Lohi - suite kuiskii tarinoita valjastamattomasta virrasta. Pohjoisen kirkkaat vedet ja niissä viihtyvän kuningaskalan vapaus ovat inspiroineet huoneen tunnelmaa. Tunnelmallinen Terva -suite on hieman tilavampi kuin viereinen peilikuvansa. Elegantti värimaailma ammentaa juurevasta tervasta, mikä on tuonut vaurautta tähän pohjoiseen kaupunkiin. Molemmissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone muhkealla parivuoteella sekä koko huoneiston leveä parveke Rotuaarille päin. Suiteista löytyy oma sauna hemmottelevine kylpytuotteineen sekä erillinen wc. Kylpyhuoneen sadevesisuihku on lempeä ja energiaa säästävä. Olohuoneen levitettävä vuodesohva on reilun kokoinen, 190 x 203 cm, ja se tarjoaakin nukkumapaikat lisäksi kahdelle aikuiselle tai lapselle. Kaikissa hotellihuoneissa on laadukkaat Familonin vuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Molemmissa huoneistoissa on minibar sekä ylellinen Nespresso Momento – kahvinkeitin. Pöytäryhmän ääressä voi pitää vaikka pienen palaverin. Suuri screen on varustettu chrome cast - tekniikalla. Green Key -hotellina olemme tehneet uutta vanhaa kunnioittaen, ja kierrätysarvo näkyy myös suiteissa. Tähän huonetyyppiin ei valitettavasti voi