Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja viihtyisä kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja viihtyisä kahden hengen huone, jossa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu Superior-huone, jossa on erilliset vuoteet . Kaikissa huoneissa on parkettilattia, silitysvälineet, kylpyamme ja huonekohtainen ilmastointi.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja viihtyisä kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi.

SuperiorX King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior-huone, jossa leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, silitysvälineet, kylpyamme ja huonekohtainen ilmastointi.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior-huone, jossa on oma sauna ja erilliset vuoteet sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneisiin saattaa kuulua yökerhon ääniä sen ollessa avoinna (pe ja la.)

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu tilava Superior-huone, jossa on oma sauna ja leveä parivuode . Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tallelokero, silitysvälineet ja huonekohtainen ilmastointi.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Original Sokos Hotel Arinalla on kolme originaalisti originelliä sviittiä, joista kaksi sijaitsee 7. kerroksessa ja yksi 5. kerroksessa. Nämä kuvat ovat yhdestä 7. kerroksen sviitistä. Tyylikäs ja tilava sviitti on erinomainen valinta niin tasokkaaseen liikematkaan kuin vapaa-ajan hemmotteluun. Sviitissä on erillinen oleskelutila ja makuuhuone, jossa on leveä parivuode rentouttavia unia varten. Sviitin oleskelutila ja sohva tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa pieneen kokoukseen. Huoneessa on lisäksi oma sauna ja mahdollisuus lisävuoteeseen.