Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

Esteettömyys

Esteettömyys Original Sokos Hotel Arinassa

Hotellistamme löytyy 5 esteetöntä huonetta. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta sekä lisäksi kaksi nojatuolisohvaa, joista saa sängyt kahdelle.

Esteettömän huoneen ovien leveys on 80 cm. Molemmissa ovissa on kynnys, WCn oven edessä 3 cm korkea ja siinä on liuska. Huoneen oven kynnys on 2 cm.

Hotellin sisäänkäynnin (Pakkahuoneenkatu 16) pyöröoven saa lukittua auki - asentoon esteetöntä kulkua varten. Hotellin parkkihalllista voi varata esteettömän autopaikan läheltä hissiä.

Aamiaishuoneeseen mentäessä on muutama porras, mutta käytössä on portaiden vieressä oleva hissi. Hissin merkki on SwingOn ja valmistaja Cibes Lift Ab.*

Hissi soveltuu myös sähköpyörätuolin kättäjille (max. kuorma 275kg).

Hotellin vastaanotosta löytyy palvelupistesilmukka – palvelu kuulolaitetta käyttävälle asiakkaalle. Palvelusilmukka poistaa taustahälyn, melun ja kaikuisuuden. Frans &Camille - ravintolasta hotellin yhteydessä löytyy esteetön WC. Asiakashisseissämme on puheohjaus sekä kerrosnumeroinnit myös pistekirjoituksella.

Original Sokos Hotel Arinaan tehdään säännöllisesti esteettömyysauditointeja yhteistyökumppaneiden toimesta.

Myös Original Sokos Hotel Arinan Kokoustiloihin pääsee esteettömästi Kauppakeskus Valkeasta, hotellin kulmalta. Kauppakeskuksen hissi vielä suoraan kokouskerrokseen eli 4.kerrokseen.