Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Oulussa

Lasten kanssa Oulussa

Upea ja tilava lasten leikkitila odottaa leikkijöitä. Tervetuloa kaikki pienet vieraat!

Täältä löytyy tilaa temmeltää, laskea mäkeä ja keksiä piilopaikkoja. Leikkitilasta löytyy varmaan Suomen pisin pikkuautorata. Tervetuloa keksimään loman parhaat leikit! Leikkihuoneeseen on kulku hotellin 2.kerroksesta ja sieltä löytyy tekemistä pikkuväestä kouluikäisiin saakka. Isommille lapsille tilasta löytyy lukunurkkaus ja hauska jalkapallopeli. Kurkkaa leikkihuoneen esittelyvideo tästä.

Muistattehan kysyä myös kylpyammeellisia huoneita. Hotellin 2. ja 6. kerroksen auloista löytyy mikrot, joita voi käyttää lasten ruokien lämmittämiseen. Pientä iltapaa ja virvokkeita voit kätevästä ostaa vastaanoton shopista ympäri vuorokauden. Valikoimasta löydät mm. sämpylöitä, smoothieta, hedelmiä, pikapuuroja sekä tuoremehua. Hotellin yhteydessä olevista Amarillo ja Frans & Camille -ravintoloista löytyy myös omat ruokalistat lapsille.

Leikkihuoneen lasten kirjoja ja lautapelejä saa lainata myös huoneeseen. Kesäaikaan hotellilta löytyy ulkopeleihin välineitä lainattavaksi ja talviaikaan pulkkia ja liukureita. Pyöräreissuille hotellilta saa Jopoja, joista löytyy myös lapsille sopiva malli. Tiesitkös, että Kauppakeskus Valkeassa hotellin kulmalla, on myös kiva leikkipaikka lapsille, lelukauppa ja ihana tilava perhehuone, jossa voi kätevästi vaihtaa vaippaa, syöttää tai imettää ostosten lomassa.

Tässä vielä muutama tärppi:

Leikkipuistot

Hupisaaret ja Ainolanpuisto

Ihan hotellimme lähellä on vehreä ja kaunis Hupisaarten alue ja Ainolanpuisto. Ihan kuin sentral parkki New Yorkissa, ihana paikka kaupunkilaisille ja vierailijoille päästä joenrantaan ja lähelle luontoa. Hupisaaret koostuu kymmenistä pienistä Oulujoen suiston saarista ja puistoista. Siellä on kauniita valkoisia puusiltoja purojen yllä ja romanttisia puiden lehvistöjen ympäröimiä polkuja. Hupisaarilta löytyy tilaa viettää piknikkiä, iso ja hieno leikkipuisto lapsille sekä viihtyisä kahvila puutarhan ympäröimänä. Alueelta löytyy myös Suomen pisin kalatie, josta pääsee katsomaan ikkunan läpi lohien nousua Oulujokeen. Ainolanpuiston vieressä kohoaa Pohjois-Pohjanmaan museo, mistä löytyy mielenkiintoisia vaihtuvia näyttelyitä alueen historiasta.

Mannerheimin ja Heinätorin leikkipuisto

Aivan keskustassa sijaitsee kaksi kivaa leikkipuistoa lapsille, Mannerheimin puisto ja Heinätorin puisto. Puistot ovat aidattuja ja niissä on monipuolisesti leikkivälineitä eri ikäisille lapsille. Lisätietoja ja tarkemmat sijainnit löydät täältä.

Hollihaan keskusleikkipuisto

Pienen kävelymatkan päästä Kuusiluodosta, löytyy hieno ja monipuolinen puistoalue koko perheelle. Alueella on keskusleikkipuisto, ulkokuntoilupuisto, kesäisin auki oleva liikennepuisto, skeitti- sekä parkourpuisto. Puistoalue päättyy kauniiseen venesatamaan.

Aktiiviteetit

Dinosauria

Tiedekeskus Tietomaa on avannut Oulun SuperParkiin Limingan­tulliin suuren Dinosauria-näyttelyn ja se on auki huhtikuuhun 2024. Näyttely sisältää parikymmentä liikkuvaa dinosau­rus­hahmoa. Aivan pienimmille suosit­telemme ottamaan mukaan kuulos­uo­jaimet, sillä dinosau­rukset pitävät kohtalaisen kovaa ääntä tullakseen huomatuiksi. Voit ostaa vastaanotostamme liput näyttelyyn, kysy lisää henkilökunnaltamme.

Vauhtia hakeville

Liikuntaa ja riemua tarjoaa sisäaktiivipuistot Superpark ja Hoplop.Vastaanotostamme saat ostettua Superparkkiin lippuja edullisempaan hintaan, kysy lisää saapuessasi hotelliimme.

Elokuvateatterit

Oulusta löytyy ihanan tunnelmallinen yksityinen Elokuvateatteri Star, joka on toiminut Oulussa jo vuodesta 1938. Elokuvateatteri sijaitsee Tuirassa, jonne pääset kätevästi vaikka hotellimme lainapyörillä. Lisätietoa ja tarkemmat näytösajat löydät täältä.

Isompi Elokuvateatteri Finnkino Plaza sijaitsee aivan ydinkeskustassa, lisätietoa ja tarkemmat näytösajat löydät täältä.

Oulun teatteri

Oulun teatteri tarjoaa kulttuurielämyksiä myös lapsille ja nuorille säännöllisesti. Teatteri sijaitsee Oulun torin rannassa, aivan kävelymatkan päässä hotellilta. Ajankohtaisen ohjelmiston ja esitysajat löydät täältä.

Oulun taidemuseo

Oulun taidemuseossa pääsee ihailemaan taidetta vaihtuvien näyttelyiden muodossa. Lapsivieraat ovat lämpimästi tervetulleita! Tarkemmat tiedot ajankohtaisista näyttelyistä ja aukioloajat löydät täältä.

Mukavaa vierailua!