Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Hotellin ravintolat

content-page-hero-image

Original Sokos Hotel Arina: ravintolat

Amarillo, Frans &Camille ja VENN palvelevat hotellin kivijalassa. Kauppakeskus Valkeassa palvelee Rosso ja Grill It!.

Hotellin kyljestä löytyvät ravintolat Frans & Camille, Amarillo ja VENN.

Läheistä Otto Karhin puistoa somistaa Puistokahvila Makia, ja Kauppakeskus Valkeasta löytyvät Ristorante Rosso, Grill it!, kahvila-baarit Bacaro Doppio & Coffee House.

Frans & Camille Bistro

Frans & Camille -bistro on rohkeasti ja tyylikkäästi oma itsensä: siellä ranskalainen aistikkuus ja pohjoisen keittiön raikkaat ja selkeät maut löytävät toisensa. Frans & Camille tarjoaa hienostuneita elämyksiä rennon ajattomassa tunnelmassa – menneiden aikojen ja nykyhetken liittoa lempeästi vaalien. Suosittu Nizzan torin lounas on tarjolla arkisin klo 11.00-14.00. Aukiolot ja pöytävaraukset täältä.

Amarillo

Hotellin kivijalassa viihdyttävä Amarillo. Täältä löytyy myös kaupungin puhutuin pöytä, The Table. Aukioloajat ja pöytävaraukset täältä.

VENN

Hotellin kivijalalassa uusi upea ravintola VENN! Valikoimasta löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. VENN Oulusta lisää tietoa täältä.

Rosso

Ristorante Rossossa viihtyvät myös aikuiset! Kauppakeskuksen vilinästä on hyvä istahtaa lasilliselle tai tilata mainiot artesaanipitsat. Rosso sijaitsee Kauppakeskus Valkeassa (Isokatu 24) 3. Krs. Aukioloajat ja pöytävaraukset täältä.

Grill it!

Tunnelmallinen ravintola Grill it! löytyy Kauppakeskus Valkean toisesta kerroksesta. Aukioloajat ja pöytävaraukset täältä.

Coffee House

Kaunis Coffee House kahvila-baari sijaitsee Kauppakeskus Valkeassa. Täältä löytyy mukavia soppeja läppärin kanssa työskentelyyn, ja iltapäivän after workien lomassa on mukava seurailla kauppakeskuksen elämää. Coffee Housesta löydät tarkemmin tietoa täältä.

Puistokahvila Makia

Hurmaava kahvila keskellä Oulua. Puistokahvila Makia sijaitsee Oulun keskustassa, Otto Karhin puistossa. Se on viihtyisän kotoisa modernilla twistillä. Tarjolla on joka aamu reilu aamiainen vasta paistettuine munakkaineen ja tuorein hedelmin. Lounasaikaan tarjoillaan salaatteja, keittoa sekä maistuvia kahvilatuotteita. Illalla Puistokahvila Makiaan voi tulla joko herkuttelemaan laadukkaalla kahvilla ja leivoksilla tai nauttimaan smörrebröd -tyylisiä runsaita leipiä ja ottamaan vaikka lasillisen kuohuvaa. Aamiaista, tuoreita vitriinituotteita, Salaattia ja Suuppia on tarjolla päivittäin. Aukioloajat ja pöytävaraukset täältä.

Bacaro Doppio

Bacaro Doppio on tuulahdus Italiaa! Herkullinen Gelato-buffet tai ihanat leivonnaiset vitriinistä lennättävät ajatukset hetkeksi pois arjesta. Sijaitsee Kauppakeskus Valkeassa ensimmäisessä kerroksessa. Aukioloajat ja lisätietoa täältä.

Paikkakunnan muut S-ryhmän ravintolat: Ravintolat: Oulu | Raflaamo.fi