Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina - kortteli oululaista elämää

Haluamme esitellä sinulle eläväisen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arinan. Hotelli seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa. 

Haluamme, että rakastut hotelliimme niin kuin me. Rakas kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja huoneuudistuksen myötä myös kaikki huoneemme saavat oman tarinansa. Miltä kuulostaa Kesäyön viipyilevä lämpö, vapaan Lohen nousu tai Tervan tuoksu? Aamupalalta ja ravintoloistamme löydät niin paikallisten tuottajien tuotteita kuin maailman keittiöiden vivahteita, ja henkilökunnallamme on aina muutama menovinkki takataskussa niitä haluaville. Haluamme että viihdyt vieraanamme, ja toivotammekin sinulle hyvää oululaista unta <3

Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin haltija, ja olemme sitoutuneet ottamaan ympäristön huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme. 

location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
parking
puhelin
fax
+358 8 3123 123

Asiakaspalautteet

Kiitos jälleen kerran mahtavista puitteista yöpyä joukkueemme kanssa teillä viime viikonloppuna! Todellakin hintansa väärti ja aamupala on kyllä huikean laadukas ja runsas!

Sijainti myöskin tosi hyvä meidän tarpeille ja oli huikeeta että saimme koko porukalle samasta kerroksesta huoneet!

Kiitos teille ja näkemisiin ensi vuoteen viimeistään!!

Original Sokos Hotel Arina on kaikinpuolin laadukas hotelli, niin siisteydeltään, varustetasoltaan kuin asiakaspalvelun suhteen. Lisäksi kaikki tarvittava on lähellä kävelymatkan päässä, joten auton voi huoletta jättää parkkihalliin odottamaan kotiin lähtöä (jota ei välttämättä haluaisi tapahtuvan ollenkaan, kun on niin hyvät oltavat siellä teillä…)

Laadukas hotelli keskeisellä paikalla, erittäin hyvä. Hiljainen huone ja erittäin hyvä sänky mahdollistivat hyvin nukutun yön. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Autoparkki oli lähellä. Ravintolatarjonta erinomainen hotellin yhteydessä ja sen lähistöllä.

Yövyimme hotellin sviitissä, joka yllätti kodikkuudellaan! Kaikki toimi moitteettomasti ja palvelu oli erittäin sujuvaa. Emme jaksneet illalla mennä enää ravintolaan syömään, joten ostimme iltapalaksi leivät vastaanoton kioskista. Leivät olivat tuoreet ja herkulliset. Aamiaisravintola oli ihana plus aamiainen herkullinen ja raikas.

Netistä poimittua

Rantapallo kävi vierailulla hotellissamme ja pääsimme esittelemään uudistuneemme korttelin ilmettä ja tarinoita uudistuksen takana.

Uudistunut Arina seisoo edelleen samalla paikalla Pakkahuoneenkadulla suojellun julkisivun takana. Huoneet saivat uudistuksessa kukin oman oululaisen teemansa Terva, Lohi tai Kesäyö. Uudistettu leikkitila ilahduttaa pienimpiä vieraita ja tunnelmalliset asiakassaunat sekä kuntosali tarjoavat rentoutumista hotellivierailuille.

Kurkkaa miltä uudistunut hotellimme näyttää. Lue koko artikkeli Rantapallosta

Staycation uudistetussa Kesäyö-huoneessamme. Lue Valkoisen kartanon elämää -blogista vinkit lähilomailuun

Asevelikylässä - bloggaaja Anna kävi perheensä kanssa tammikuussa 2022 meillä. Anna kertoo blogissaan kokemuksista hotellivierailusta koiran kanssa. Lue blogi täältä 

Bloggaaja Appa vieraili Oulussa ja tutustui meidän uudistettuun kortteliimme nyt, kun kaikki on täysin valmista!

Lähde mukaan tutustumismatkalle Ouluun ja Original Sokos Hotel Arinaan täältä