Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina - sydämellinen koti keskellä kaupunkia

Aitoa oululaista tunnelmaa sykkivä Original Sokos Hotel Arina on kautta aikojen saanut ihmiset viihtymään ja nauttimaan vierailustaan Oulussa. Aivan keskustassa Pakkahuoneenkadulla, uuden ja upean kauppakeskus Valkean kyljessä sijaitseva hotelli on täynnä kotoista tunnelmaa juuri sinua varten. On siis kuin kotiinsa tulisi. Oululaisten tarinankertojien kirjoja voi lueskella pehmoisilla sohvilla, samalla nauttien kupposen kuumaa ja makustellen paikallisia herkkuja. Aamupalalla on tarjolla talon omaa pannukakkua salaisella oululaisella reseptillä eli rakkaudella tehtyä, sillä onhan meille aina tärkeitä vieraita tulossa.

Täysin uusittu aamiaisravintolamme ja kokoustilamme henkivät samaa kodikasta tunnelmaa. Kokoustilojen viherseinät ja keinutuolit saavat kummasti ajatukset lentämään ja päätökset syntymään. Hotellissa on useita ravintoloita, joista uusimpana Amarillo ja Frans & Camille, joka tarjoaa hienostuneita elämyksiä rennon ajattomassa tunnelmassa. Viihtyisä saunaosastomme on juuri saanut Sauna from Finlandin laatusertifikaatin osoituksena korkeatasoisesta saunapalvelusta.

Tervetulua!

location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking
puhelin
fax
+358 8 3123 123
Yleistä Sijainti Kokemukset

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa langaton laajakaistayhteys veloituksetta.

Ilmastointi

Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

Otin kumppanini mukaan liikematkalle Ouluun, joten reissu oli sekä työmatka että rentouttava irtiotto arjesta. Hotellin vastaanotto oli mieluisa kokemus, tarjottiin heti etuja ja suositeltiin hyviä ruokapaikkoja ja niitähän löytyi runsaasti hotellin lähettyviltä. Kokeilimme useampaa: Amarilloa, hotellin omaa ravintolaa ja Grill-It brunssiravintolaa. Lisäksi ihan vieressä sijaitseva Puistokahvila Makia oli loistava. Vierestä löytyi myös usea ihastuttava shoppailu-katu... Hotellihuone on tyylikäs ja viihtyisä. Sieltä löytyi oma sauna ja pieniä yksityiskohtia, joista pidimme esim. kirja Suomesta ja suomalaisista. Aulasta saimme lehtiä ja hotellin ylimmässä kerroksessa oli mukavan hiljaista. Omassa saunassa pääsi virkistäytymään työpäivän päätteeksi ennen illanviettoa. Ihastuimme kerta kaikkiaan tähän hotelliin. Suosittelen lämpimästi muille!
 
Yövyimme Neidonkenkä huoneistossa, jossa on makuuhuone ja oleskeluhuone sekä parveke Ottokarhin puistoon päin. Huoneisto oli todella tilava ja tyylikäs. Makuuhuoneessa todella leveä parisänky. Kylpyhuoneessa tilava amme.
Arinassa aamupalaan on panostettu, emmekä pettyneet nytkään. Aamiainen runsas ja sunnuntaisin sitä tarjoillaan klo 11 asti, joten aamu-unisetkaan eivät myöhästy. Palvelu sekä respassa että aamiaisella ystävällistä. Tämä hotelli on tarkoitettu viihtymiseen. Voimme lämpimästi suositella!

Netistä poimittua

Lue Sokos Hotels 2017 brändibloggaajan Archie Gone Lebanonin Oulun matkasta täältä. Ihania kuvia Oulusta ja hotellimme uusista Luoto-teemahuoneista!

Milli & Abe olivat meillä vieraana Meet & Greet tapahtuman puitteissa - katso heidän ihanat kokemukset täältä

Picnic-kori, aurinko ja Nallikari - niistä on mukava kesäpäivä Oulussa tehty. Lue Valkoisen kartanon blogista, mitä kaikkea Oulussa voikaan lasten kanssa tehdä

Maarit kävi maakuntamatkalla ja herkuttelulomalla Oulussa. Lue tästä mitä hän tuumasi meistä Original Sokos Hotel Arinasta >>