Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Arina

Tervetulua Original Sokos Hotel Arinaan, Pakkahuoneenkavulle Ouluun! Kylläpä me ollaan teitä jo ootettu!

Täällä Oulun sydämesä on oma aito tunnelmansa, joka on kautta aikojen saanut meillä ihmiset viihtymään ja nauttimaan olostaan. Pakkahuonenkavun varreltahan meidät löytää ja hotellimme onkin täynnä kotoista tunnelmaa juuri sinua varten.

Oululaisten tarinankertojien kirjoja voi lueskella pehmoisilla sohvilla, samalla nauttien vaikka kupposen kuumaa kahavia ja makustella kompiaisia. Aamupalalla  paistamme talon ommaa pannukakkua salaisella oululaisella reseptillä eli rakkauella, sillä onhan meille aina tärkeitä vieraita tulossa.

Voi, ku tietäsittä mitä kaikkia tarinoita tämä kortteli pittää sisällään ja montako rakkauventunnustusta on kuultu Arinan kuulusisa naistentansseisa. Vuojesta 1938 on tällä tontilla nukuttu, syöty, juotu ja juhulittu. Kuuluupa täälä joskus vanahan Apteekkarin kummitteluaki, vaa elä sinä hyvä ihimine säikähä kö hyvällähä se vaa sielä kolistellee.

Palijo o vettä virrannu Laanaojasa vanahan ja uuvistetun Hotelli Arinan välillä, mutta sama syvämmellinen palavelu on ja pyssyy.

Tuuhan nääki siis rohkiasti tullista tänne Rotuaarin kuppeeseen!  Me pietäänkin vieraita niin hyvänä, että siitä kehtaa kertua muillekin!

location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking
puhelin
fax
+358 8 3123 123
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Otin kumppanini mukaan liikematkalle Ouluun, joten reissu oli sekä työmatka että rentouttava irtiotto arjesta. Hotellin vastaanotto oli mieluisa kokemus, tarjottiin heti etuja ja suositeltiin hyviä ruokapaikkoja ja niitähän löytyi runsaasti hotellin lähettyviltä. Kokeilimme useampaa: Amarilloa, hotellin omaa ravintolaa ja Grill-It brunssiravintolaa. Lisäksi ihan vieressä sijaitseva Puistokahvila Makia oli loistava. Vierestä löytyi myös usea ihastuttava shoppailu-katu... Hotellihuone on tyylikäs ja viihtyisä. Sieltä löytyi oma sauna ja pieniä yksityiskohtia, joista pidimme esim. kirja Suomesta ja suomalaisista. Aulasta saimme lehtiä ja hotellin ylimmässä kerroksessa oli mukavan hiljaista. Omassa saunassa pääsi virkistäytymään työpäivän päätteeksi ennen illanviettoa. Ihastuimme kerta kaikkiaan tähän hotelliin. Suosittelen lämpimästi muille!
 
Yövyimme Neidonkenkä huoneistossa, jossa on makuuhuone ja oleskeluhuone sekä parveke Ottokarhin puistoon päin. Huoneisto oli todella tilava ja tyylikäs. Makuuhuoneessa todella leveä parisänky. Kylpyhuoneessa tilava amme.
Arinassa aamupalaan on panostettu, emmekä pettyneet nytkään. Aamiainen runsas ja sunnuntaisin sitä tarjoillaan klo 11 asti, joten aamu-unisetkaan eivät myöhästy. Palvelu sekä respassa että aamiaisella ystävällistä. Tämä hotelli on tarkoitettu viihtymiseen. Voimme lämpimästi suositella!

Netistä poimittua