Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina - kortteli oululaista elämää

Haluamme esitellä sinulle eläväisen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arinan. Hotelli seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa. 

Haluamme, että rakastut hotelliimme niin kuin me. Rakas kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja huoneuudistuksen myötä myös kaikki huoneemme saavat oman tarinansa. Miltä kuulostaa Kesäyön viipyilevä lämpö, vapaan Lohen nousu tai Tervan tuoksu? Aamupalalta ja ravintoloistamme löydät niin paikallisten tuottajien tuotteita kuin maailman keittiöiden vivahteita, ja henkilökunnallamme on aina muutama menovinkki takataskussa niitä haluaville. Haluamme että viihdyt vieraanamme, ja toivotammekin sinulle hyvää oululaista unta <3

Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin haltija, ja olemme sitoutuneet ottamaan ympäristön huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme. 

location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
parking
puhelin
fax
+358 8 3123 123

Internet-yhteydet

Maailma on ulottuvillasi veloituksetta.

Ilmastointi

Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

" Terva -suite 04/21

Hissistä kun tuli ulos, pieni sohvanurkkaus tervehti tulijaa, ja paikallisuus huokuu tauluissa.

Tumma väritys käytävissä ja isot kultaiset numeroinnit valoineen, tekevät käytävästä arvokkaan oloisen ja heti tuli tunne, että ns. " tasoa on nostettu". Matoissa olevat pienet " kivikot" vievät mielen rantamaisemiin.

Huone 710 sisääntulossa on lämmin valaistus ja ns. eteisen matto ohjaa vierailijaa leveällä käynnillä sisään. Matto ohjaa vierailijan kohti parveketta. .Sävyt ovat harmonisassa keskenään, mutta samanaikaisetsi pientä leikittelyä eri materiaaalien kanssa. Verranten 709, jossa leikiteltiin eri metalleilla sekä pinnoilla, 710 tuntuu olevan ns. aikuisempi ja ehkä myös maskuliinisempi version näistä kahdesta. Erityistä kiitosta saa Nespresso kone, kahvin ystäviltä. Minibaarissa on hienosti käytetty erilailla pikkupullojen sijoittelu vertikaalisesti..

Plussana on myös vieras WC olohuoneessa, joka on oivaltava , mutta myös aikaa kestävä.

Vuode on majesteettinen ja kutsuu puoleensa. Tausta ja siinä olevat nahkanyörit tekevät siitä kiinnostavan. Valot ovat hillityt ,mutta toimivat. Kivana yksityiskohtana kirjat, jotka heijastavat paikallista kulttuuria.

Positiivista käyttöohjeet Philipiin " herätyskello".

WC ja sauna ovat raikas tuulahdus ja musta aksenttina antaa ns. modernia ilmettä. Kysymys, Sokoksella on yleensä suihkumatto lavuaarin alla ja seinässä roikkuu käsipyyhkeet. Eikö loogisesti olisi parempi, että lavuaarin alla on se pyyhe johon kädet pyyhitään ?

Ihana persoonallinen kosketus , pienet harmaat vanity pussit, Minulta Sinulle.  Iso plussa myös Lumenen suihkutuotteista, jotka eivät ole seinään kiinnitettyjä. Toivottavasti ne myös säilyvät, eivätkä lähde asiakkaiden mukana. Itse asiassa se luo tunteen ,että te myös luotatte teidän asiakkaisiin. Joten toivottavasti voitte sen säilyttää myös tulevaisuudessa.

Ns. liiketunnistimet , hyvä ja käytännöllinen yksityiskohta jota vieraat varmasti alitajuntaisesti arvostavat.

Sauna paneeliohjaus, sama kommentti kuin viime kerralla, tarvitaan selkeät ja helpot käyttöohjeet. Sauna on tyylikäs ja raikas ja sopivasti tilaa yöpyjille.

Kokonaisuudessaan onnittelut, remontti on hienosti onnistunut ja voimme lämpimästi suositella hotellia Oulun parhaaksi ja Oulun hotellitasoa nostettiin juuri ylöspäin.

Terva -suite 710, 04/2021"

Bloggari Adventurista kävi MIkki - koiransa kanssa hotellilomalla entisessä kotikaupungissaan. Lue blogipostaus: "Kahavia, kompiaisia ja pussailupylväitä" alta ja hyppää mukaan!

Blogi alkaa näin: Tämän keskustampana ei Oulussa voi yöpyä. Kävelykatu Rotuarain ja Kauppakeskus Valkean kuppeessa oleva Arina on oululainen klassikko." Lue Adventuristan blogi täältä ja lähde mukaan staycationille Ouluun! 

Ihana palaute Uskalla innostua -valmentajalta <3

 "Sokos Hotel Arinan upealle henkilökunnalle!
Kiitos superhyvästä palvelusta (aina täällä parasta!), erikoispalvelusta, huippuhuoneesta ja ennenkaikkea siitä,. että mahdollisititte Saa mitä haluat - luentokiertueen Oulussa. Ihmiset olivat tosi tyytyväisiä, tupa täynnä ja kaiki meni loistavasti. *****

Tsemppiä ihmisten onnellistamiseen ja rohkeutta teille jokaiselle oman elämän toteuttamiseen!

Terveisin Ilkka Koppelomäki "

 

Vietimme mieheni syntymäpäivää Oulussa ja lähtö oli hänelle yllätys. Arinan myyntitiimin Jaana palveli erinomaisesti jo ennen saapumista ja auttoi sekä huoneen sijainnin että ylläri skumpan ajoittamisessa. SuperiorX huone saunalla oli todella siisti ja hiljainen. Saunassa saatiin hyvät löylyt ja nautittiin kuoharista. Lisäksi hotelli oli muistanut miestäni suklaalla. Seuraava positiivinen yllätys oli upea ja valoisa aamiashuone! Ihana skandinaavinen sisustus ja paljon pieniä yksityiskohtia. Myös ruoka oli hyvää ja laadukasta. Lämmin suositus Ouluun matkaajille, sekä loma- että työmatkalle.

Laadukas hotelli keskeisellä paikalla, erittäin hyvä. Hiljainen huone ja erittäin hyvä sänky mahdollistivat hyvin nukutun yön. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Autoparkki oli lähellä. Ravintolatarjonta erinomainen hotellin yhteydessä ja sen lähistöllä.

Yövyimme hotellin sviitissä, joka yllätti kodikkuudellaan! Kaikki toimi moitteettomasti ja palvelu oli erittäin sujuvaa. Emme jaksneet illalla mennä enää ravintolaan syömään, joten ostimme iltapalaksi leivät vastaanoton kioskista. Leivät olivat tuoreet ja herkulliset. Aamiaisravintola oli ihana plus aamiainen herkullinen ja raikas.

Netistä poimittua

Yhteishyvän toimittaja ja valokuvaaja saapuivat hotellille tarkoituksenaan kerätä talteen tarinoita vanhan Arinan ajoilta ja peilata uudistunutta hotellikorttelia sen historian valossa. 

Hyppää aikamatkalle, joka alkaa vuodesta 1939, toisen maailmansodan kynnykseltä. Lue, miten alkoivat legendaariset naisten tanssit, missä pommi räjähti ja mistä löytyivät kaupungin ensimmäiset vesiklosetit. 

Tarina jatkuu, ja uudistunut Arina seisoo edelleen samalla paikalla Pakkahuoneenkadulla suojellun julkisivun takana. Kerrokset ovat kohonneet, ja hotellikortteli ravintoloineen ja kokoustiloineen tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä kaupungin kattojen yllä. 

Kurkkaa miten meillä vanhaa kunnioitetaan ja uutta luodaan. Lue koko artikkeli Yhteishyvä 03/21

Bloggaaja Terhi Mustakangas / Pallontallaajat  kävi maakuntamatkailulla Oulussa ja tutustui meidän uudistettuihin huoneisiin.

Lähde mukaan maakuntamatkalle Ouluun ja Original Sokos Hotel Arinaan täältä

Pureva Pikantti - bloggaaja Paula kävi perheensä kanssa heinäkuun hemmottelulomalla meillä. Lue blogi täältä 

Meriharakka bloggaajat Pirkko ja Lasse viettivät kesäpäivää Oulussa ja meidän teemahuoneessamme - lukaise heidän visiitistään täältä

Lue Sokos Hotels -brändibloggaajan Archie Gone Lebanonin Oulun matkasta täältä. Ihania kuvia Oulusta ja hotellimme uusista Luoto-teemahuoneista!

Milli & Abe olivat meillä vieraana Meet & Greet tapahtuman puitteissa - katso heidän ihanat kokemukset täältä

Picnic-kori, aurinko ja Nallikari - niistä on mukava kesäpäivä Oulussa tehty. Lue Valkoisen kartanon blogista, mitä kaikkea Oulussa voikaan lasten kanssa tehdä