Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Levi

Tervetuloa Leville! Sijaitsemme Tunturi-Lapin maisemissa, 170 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Break Sokos Hotel Levi on enemmän kuin hotelli: se on elämäniloinen tauko arkesi keskellä. Esimerkiksi mäenlaskua vauhdilla tai hetki hienon taiteen äärellä. Ajelu koiravaljakolla tai pehmeän poron taputtelua.

Meillä on huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa. Onko sinun maisemasi Lapin kesä, syksyinen ruska vai talven sininen hetki? Lapin eläimet ja luonto esittäytyvät myös tiloissamme, muun muassa tauluissa ja verhoissa.

Hotellillamme on tarjolla leppoisat löylyt joka ilta. Porealtaassa poreillessa lepää sielu ja roppa. Elämyksiä ja makunautintoja tarjoilevat ravintola Kiisa sekä Coffee House & Bar.

Me haluamme sinun nautiskelevan, rentoutuvan ja inspiroituvan. Työmatkalla tai lomalla. Haluamme tarjota sinulle ikimuistoisen vierailun. Kysy siis vinkkejämme virkistymiseen, me leviläiset autamme mielellämme, jotta koet hyvää oloa ja elämyksiä.

location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking
fax
+358 16 3215 505
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Kiitos sinulle paljon avustasi ja kaikista järjestelyistä. Kokoonnuimme illalliselle Kiisaan viimeisenä iltanamme lauantaina ja nautimme ihanista herkuista.
Omasta ja monen ryhmäläisemme puolesta haluan kiittää erityisesti hyvästä palvelusta koko vierailumme ajan. Koimme olevamme tervetulleita ja kaikki toiveemme aina järjestyi ja meitä palveli aurinkoiset ammattilaiset. Välithän terveisemme siis myös kollegoillesi:) Tsemppiä teille kiireiseen kevääseenne - palaan asiaan kun taas suuntaamme Levin Lumille.

We were delighted to find this hotel was right in the middle of town, especially when the airport bus had deposited other travellers at quite remote spots. Even though we arrived around noon, our room was immediately available in the block just opposite the restaurant. The room was spotless and warm with a large bathroom and very comfortable bed. We stayed for 3 nights and although the hotel seemed busy, we heard hardly a sound and slept well each night. Breakfast was busy but never uncomfortable and staff were on hand to check that food never ran low. It was a very interesting spread with cereals, fresh fruit,an array of breads, salad, cold meats and cheeses but also a hot buffet offering scrambled egg, bacon , sausages and meatballs. Even porridge was available and it was very impressive to see a gluten free section and a children's corner with melamine dishes too. There certainly was no excuse for anyone of any age going out hungry. It was also highly entertaining to observe the strange combinations some customers piled on their plate. Reception staff were always friendly and helpful, with local information at their fingertips. Their English was excellent and we found the same in the coffee shop and restaurant. We certainly would not hesitate to go back.

Vietimme vaimoni kanssa hotellissa 3 yötä huoneessa 323, meillä oli saunallinen superior huone johon sisältyi myös kylpytakit ja tossut. Maksoimme autotallista 3 vuorokautta mikä tulikin tarpeen sillä pakkasta oli ajoittain yli 20 astetta. Oli mukavaa päästä hissillä suoraan autotalliin ja siitä edelleen läpimään autoon, ei tarvinnut ikkunoita skrapailla. Tämä oli meille jo kolmas kerta kyseisessä hotellissa ja kokemus sen kun paranee. Kiitoksia ystävälliselle respalle niin chek-in kun chek-out vaiheessa! Huone oli todella hyvin siivottu ja siisti, kaikki toimii erinomaisen hyvin. Erityistä plussaa siitä, että meidän huone oli todella hiljainen ilman hälyääniä, tuli nukuttua makeasti. Se tunne, kun herää aamulla hyvin levänneenä ja ikkunasta avautuu näkymä tuntureille on aivan mieletön! Sauna sekä herkullinen aamiainen kruunasi kokemuksen. Voin suositella tätä hotellia kaikille =)

Kyllä te todellakin onnistuitte ja ylititte sekä minun ja ryhmämme odotukset.
Tervetulotoimitus alkujuomineen oli erinomainen. Siitä suuret kiitokset.
Porokelloa olen kilistänyt sekä perjantaina että lauantaina ja moneen kertaan vielä sunnuntainakin.
Tosin joka kerta emme juomia nauttineet, mutta herättelin sillä ihmisiä, että josko maistuisi, olisiko tarve vai onko kaikki hyvin :)
Nyt kello on roikkuu työpisteeni sermissä muistuttamassa mukavasta lomasta.

Right in the centre of the village and 2 mins from the ski lift. Clean and spacious rooms, plenty of places to park all your gear and hang suits up etc. We had a sauna in our room which was ace for drying our stuff out he he he he. The cafe is great with a lovely atmosphere. Super hotel.

Netistä poimittua

Pää pilvissä Break Sokos Hotel Levillä

Lue Blogi täältä >>

Travel is my passion - matkablogi

Lue Blogi täältä >>

Idis ja interiööri -blogi

Lue Blogi täältä >>