Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Break Sokos Hotel Levi

Elämäniloinen tapahtumien keskipiste Tunturi-Lapissa

Tunturi-Lapissa, Napapiirin pohjoispuolella, Levin alppikylässä sijaitsee elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi. Ympärivuotisena Lapin helmenä tarjoamme asiakkaillemme aina irtioton arjesta.

Break Sokos Hotel Levi on enemmän kuin hotelli. Se on rentouttava tauko arkesi keskellä. Upea luonto, loistavat maastot sekä kattava tarjonta tapahtumia ja aktiviteetteja takaavat onnistuneen loman ja antoisan työmatkan.

Täydellisen uudistuksen saaneet aamiais- ja tilausravintola Kiisa, Coffee House kahvila ja asiakassaunat ovat nyt vieraidemme käytössä. Täysin uusi Grill It! -ravintola, jossa valmistetaan maailman alkuperäisimmällä tavalla tavalla herkkuja lihasta, kalasta ja kasviksista, on avoinna maanantaista lauantaihin - tervetuloa viihtymään!

Break Sokos Hotel Levissä me olemme sinua varten. Haluamme sinun viihtyvän ja rentoutuvan, lähtevän kotiin energisempänä ja reppu täynnä unohtumattomia elämyksiä.  mmällä tavalla herkkuja lihasta, kalasta 

location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
Tähtitie 5
99130, Sirkka
parking
fax
+358 16 3215 505

Asiakaspalautteet

Kiitos sinulle paljon avustasi ja kaikista järjestelyistä. Kokoonnuimme illalliselle Kiisaan viimeisenä iltanamme lauantaina ja nautimme ihanista herkuista.
Omasta ja monen ryhmäläisemme puolesta haluan kiittää erityisesti hyvästä palvelusta koko vierailumme ajan. Koimme olevamme tervetulleita ja kaikki toiveemme aina järjestyi ja meitä palveli aurinkoiset ammattilaiset. Välithän terveisemme siis myös kollegoillesi:) Tsemppiä teille kiireiseen kevääseenne - palaan asiaan kun taas suuntaamme Levin Lumille.

Ihana huone, kaikki oli niin siistiä. Tulee kotoisa olo. Teette työtä sydämellä.

Vietimme vaimoni kanssa hotellissa 3 yötä huoneessa 323, meillä oli saunallinen superior huone johon sisältyi myös kylpytakit ja tossut. Maksoimme autotallista 3 vuorokautta mikä tulikin tarpeen sillä pakkasta oli ajoittain yli 20 astetta. Oli mukavaa päästä hissillä suoraan autotalliin ja siitä edelleen läpimään autoon, ei tarvinnut ikkunoita skrapailla. Tämä oli meille jo kolmas kerta kyseisessä hotellissa ja kokemus sen kun paranee. Kiitoksia ystävälliselle respalle niin chek-in kun chek-out vaiheessa! Huone oli todella hyvin siivottu ja siisti, kaikki toimii erinomaisen hyvin. Erityistä plussaa siitä, että meidän huone oli todella hiljainen ilman hälyääniä, tuli nukuttua makeasti. Se tunne, kun herää aamulla hyvin levänneenä ja ikkunasta avautuu näkymä tuntureille on aivan mieletön! Sauna sekä herkullinen aamiainen kruunasi kokemuksen. Voin suositella tätä hotellia kaikille =)

Kyllä te todellakin onnistuitte ja ylititte sekä minun ja ryhmämme odotukset.
Tervetulotoimitus alkujuomineen oli erinomainen. Siitä suuret kiitokset.
Porokelloa olen kilistänyt sekä perjantaina että lauantaina ja moneen kertaan vielä sunnuntainakin.
Tosin joka kerta emme juomia nauttineet, mutta herättelin sillä ihmisiä, että josko maistuisi, olisiko tarve vai onko kaikki hyvin :)
Nyt kello on roikkuu työpisteeni sermissä muistuttamassa mukavasta lomasta.

Yövyimme mieheni kanssa Levin sokos hotellissa 29.8-31.8 ja oltiin niin tyytyväisiä, että valitsimme tämän hotellin! Palvelu oli aivan huippuluokkaa, aamiainen monipuolinen ja herkullinen, huone erittäin siisti ja viihtyisä. Kaiken lisäksi oli hieman edullisempi verrattuna alueen muihin hotelleihin. Suunnittelemme jo uutta reissua ja toivottavasti se on pian. Seuraavaksi otamme saunallisen huoneen, on sitten kiva patikointipäivän päätteeksi mennä omaan saunaan. ISO kiitos koko henkilökunnalle, jatkakaa samaan malliin!

Netistä poimittua

Häämatka kertomus, osa 1

Lue Blogi täältä>>

Levi toimii ilman suksiakin – ympäri vuoden

Lue Blogi täältä >>

Resepti onnistuneeseen tyttöjen reissuun Levin lumille

Lue Blogi täältä >>

Pää pilvissä Break Sokos Hotel Levillä

Lue Blogi täältä >>

Travel is my passion - matkablogi

Lue Blogi täältä >>

Idis ja interiööri -blogi

Lue Blogi täältä >>