Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Levillä

content-page-hero-image

Lasten kanssa Levillä

Break Sokos Hotel Levin lasten leikkihuone kutsuu sinut leikkimään - onks Onni Oravaa näkyny?

Levillä riittää tekemistä kaikille ja kaikenikäisille!

Vierailut poro- ja huskytilalle luovat elämänmittaisia ihania muistoja. Tulistelut kodalla revontulien loisteessa, hiihto- ja laskettelu ja pulkkamäen riemut ja vauhdinhurma nostaa riemun kattoon!

Levin etelärinteillä on täksi talveksi kehitetty Leevilandia-aluetta vielä aiempaa paremmaksi. Leevilandia on luminen puuhapaikka tenaville, perheille ja aloittelijoille etelärinteillä. Maksulliselta alueelta löytyy helpot mattohissit laskettelun ja lautailun opetteluun. Rinteet ovat sopivan loivia, joissa on helppo aloittelijan opetella ja kehittyä laskijana. Pehmokeppipujotteluradat ja miniparkki mahdollistavat laskutaidon kartuttamista. Pulkkailuun ja rengasliukumäkeen alueella on lainattavia välineitä. Muksutuvan henkilökunta järjestää ohjattuja viikko-ohjelmia erilaisten lumileikkien parissa, hauskaa ulkoilua ja kisailuja leikkimielisesti. Leevilandiasta löytyy myös tulistelupaikka sekä sisätila omien eväiden syöntiä varten.

Hotellimme Onni Oravan lasten leikkihuone sijaitsee Suvi talon 2. kerroksessa. Vastaanottoaulasta löytyy meiltä myös pelinurkkaus, missä on muun muassa lautapelejä ja vastaanotosta voi tulla kysymään lisää!Tässä Onni Oravan vinkit kivaan yhteisleikkiin:

Hymyn heitto

Leikkijät istuvat piiriin. Joku alkaa hymyillä, vetää kädellään hymyn pois kasvoiltaan ja osoittaa jotakuta. Hymyn vastaanottanut henkilö aloittaa hymyilemisen ja heittää sen seuraavaksi jollekin muulle. Toiset eivät saa nauraa eivätkä hymyillä. Se joka nauraa joutuu pelistä pois. Kenen pokka kestää?

Kosketa vihreää

Anna leikkijöille ohje, joka voi olla esimerkiksi: "Koske vihreää!". Leikkijöiden täytyy etsiä kyseisen värisen kohdan omista vaatteistaan tai muista varusteistaan ja koskettaa sillä toisen leikkijän vihreää kohtaa. Jos jollakin leikkijällä ei ole vihreää, hän voi koskettaa toisen vihreää kädellään. Jos vain yhdellä leikkijöistä on vihreää, koskettavat kaikki muut leikkijät sitä kädellään. Tämän jälkeen anna uusi ohje, joka voi olla värien lisäksi esimerkiksi jokin materiaali tai tietty esine.