Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet & tekemistä

content-page-hero-image

Tekemistä ja nähtävää tunturissa

Elämä on nautintoja täynnä. Mikä on sinun tapasi nauttia elämästä? Onko se revontulien metsästystä tähtitaivaan alla, makuelämys hyvässä seurassa tai patikkaretki luonnonrauhaan? Met suosittelemma, että tehet tuon kaiken täällä nyt ja heti eikä sitku.....

Rentoudu:

Intohimoa makuihin, väreihin, tuoksuihin, kosketuksiin, häneen - anna aikaa itsellesi, intohimoillesi ja nauti. Olet sen ansainnut tässä ja nyt! Leppoisat löylyt, yhdessäoloa ja pullo kuohuvaa rakkaimmallesi.

Relax, don't do it! Nyt saa luvan kanssa relata. Kiireen ja ressin voipi jättää respaan narikkaan, eikä tartte ottaa ees lähtiessään mukkaan.

Anna palaa:

Miten olisi tunturinvalloitus patikoiden tai pyöräilemällä? Pääsehän Levin päälle gondolillakin ihailemaan avautuvaa Lapin maisemaa! Varaa oma elämyksesi - millainen fiilis, sellaista tekemistä! Tarkempia ohjelmia löytyy Visit Levin sivulta.

Inspiroidu:

Kittilä pursuaa taidetta ja taiteilijoita: inspiroidu vaikkapa Särestöniemen ja Raekallion luomuksista. Hekin ovat saanet omaa innoitusta ympärillä vallitsevasta ehtymättömästä luonnosta.

Kiipeä tunturin huipulle, nauti hiljaisuudesta. Vain sinä ja hän - ääretön taivas ja henkeäsalpaavan kaunis maailma. Voiko olla mitään täydellisempää?

Mikä on sinun inspiraatiosi lähde? Onko se kaverin hymy, känkkyrä mänty, jylhänä ja jykevänä nouseva tunturinhuippu?

Levi ja Lappi tarjoavat monipuolisen valikoiman aktiviteetteja kaiken ikäisille ympäri vuoden. Meillä majoitut vaivattomasti kylän keskellä, lähellä kaikkea. Ikuista tunturin komein maisema ja jaa se somessa - äläkä unohda tägätä #breaklevi.

Aktiviteetteja ja seikkailuja

Leviltä löytyy taatusti jokaiselle jotain vauvasta vaariin! Tunturista löytyy seikkailupuisto, paljon patikointi- ja pyöräilyreittejä, joten oman lempimaiseman valitsemiseen on paljon vaihtoehtoja. Huiput ja helposti saavutettavat maisemat ovatkin usein lomailijoiden suusta kuultu yhteenveto Levitunturin parhaista puolista Tunturi-Lapin rentouttavaa lomatunnelmaa unohtamatta! Joko tiesit, että Levillä on Suomen pohjoisin golfkenttä, jossa voi pelata kellon ympäri?

Rentoudu keskellä luonnonrauhaa ja hiljaisuutta

Metsän siimeksessä ja tuntureilla liikkuessa täydessä hiljaisuudessa tekee sielulle hyvää. Oletko muuten koskaan heittänyt frisbeegolfia tunturin huipulta? Levillä sekin on mahdollista yhden väylän lähtiessä ihan tunturin huipulta Palovartijantuvan vierestä! Päivän kruunaa löylyt hotellin uudistetuissa saunoissa rentouttavan jalkakylvyn kera.

Hemmottelu ja hyvinvointi

Levin kylpylästä löytyy altaat niin lapsille kuin kuntouimareillekin, porealtaista nauttivia rentoutujia unohtamatta. Lisätietoa kylpylän hinnoista ja aukioloajoista löydät täältä.

Levillä on parikin uimarantaa, missä voi käydä pulahtamassa ja tiesitkö muuten jo, että uudistetuissa saunoissamme on Amandan avantosuihkut, joten pääset virkistymään ja hyötymään kylmähoidon eduista hotellimme saunassakin?