Hae varaus

hotel-logo

Golfaamaan Lappiin

Suomen pohjoisin golfkenttä kutsuu nauttimaan yöttömistä öistä golfin parissa!

Varaa nyt kesän paras loma Lappiin.

Golfia aamusta iltaan ja illasta aamuun onnistuu meillä pohjoisessa, missä aurinko ei laske kesällä 45 päivään! Pelipäivän päätteeksi on ihana rentoutua ja rauhoittua meidän upeissa uusissa saunoissa hyvien löylyjen lämmössä ja virkistyä avantosuihkussa.

Break Sokos Hotel Levi

Golftarjous:

  • 100 € / yö yhden tai 110 € / yö kahden hengen Standard huoneessa
  • 130 € / yö yhden tai 140 € / yö kahden hengen Superior huoneessa
  • 160 € / yö yhden tai 170 € / yö kahden hengen Superior X huoneessa

Hintaan sisältyy:

  • Greenfee per henkilö per yö
  • Herkullinen Break-aamiainen
  • Saunan vapaa käyttö
  • Levi Wellness Club kuntosalin vapaa käyttö

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä. Varaamaan pääset sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta. Varaa huone. Käytä varauskoodia BGOLF24. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tarjous on voimassa 1.6 – 30.9.2024 välisenä aikana. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 016 3215 500 ma-pe klo 8-17.

Puhelun hinta: 0300-numeroon 51 snt/min + pvm/mpm (puhelun hinta max 2,55€ + pvm)

Levi Golfista saat lisätietoja täältä. Tarjolla on golfiin vasta tutustuville laadukasta opetusta sekä Green Card -kursseja. 18-väyläinen kenttä sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välissä ja kentän sisällä oleva Taalojärvi tuo mukanaan lisähaastetta pelaamiseen ja näyttävyyttä kenttämiljööseen. Kentän klubirakennuksessa sijaitsee Pro Shop- sekä toimisto- ja caddiemastertilat sekä Ravintola Draivi. Väylän 12 jälkeen Ounasjoen läheisyydessä taukopaikkana toimii paviljonki.

Tervetuloa hakemaan iloa, aikaa ja energiaa Leviltä!