Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Kokous ja juhlat Levillä

Kokousresepti Break Sokos Hotel Levin tapaan: tujaus toimintaa, hippasen aivojumppaa, mahottomasti inspiraatiota, roppakaupalla energiaa, siivun verran iloa ja tajuttomasti asennetta!

Kokous- ja juhlapalvelut

Break Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Break Sokos Hotel Levi on Sokos Hotels ketjun pohjoisin hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Levin sydämessä, lähellä kaikkia palveluja ja tapahtumia. Hotellissa on 2 viihtyisää kokoustilaa Nila ja Kelo 14-60 hengelle nykyaikaisilla internet-yhteyksillä sekä valoisa Ravintola Kiisa ja Coffee House kahvila/aulabaari.

Juhlatilat

Valoisa Ravintola Kiisa sopii bankettikäyttöön 30-145 henkilölle.

Vinkkejä kokoukseen ja kokouksen yhteydessä pidettäviin taukoihin:

Haluatko olla huipulla? Valloittakaa työkaverien kesken Levinhuippu - inspiraatiota ja energiaa - vain taivas on rajana! Opastettu tai omatoiminen patikkaretki huippupolulle.

Räväkämpään menoon - autoilua joko ralli- tai cartingautoilla, moottorikelkkailua, villiä menoa koiravaljakolla tai poron reessä.

Lapintaika- tutustuminen Samilandiin ja Levin Lapinkylään; shamaanin viesti henkimaailmasta, maahisilta ja menninkäisiltä - viisauksia menneiltä ajoilta alisenmaan eläjiltä. Päivän päätteeksi nautitaan aitoja lapin herkkuja ja koetaan unohtumattomia makuelämyksiä.

Kartta mukaan ja ryhmähenki koetukselle - voittoon selviää viekkaudella, viisaudella ja rohkeudella. "kaupunkisuunnistusta" Levin keskustassa - hullunhauska rastitehtävä, jossa nokkeluudella ja hulluilla ideoilla pääsee pitkälle.


Tiedustelut ja varaukset

Break Sokos Hotel Levi, Myyntipalvelu puh. 020 1234 694, sales.levi@sok.fi