Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone yhdelle. Huoneessa on mukava 120 cm leveä vuode. Huonevarustukseen kuuluu silityslauta ja –rauta. Osassa huoneita on parveke ja lisävuodemahdollisuus. Tarkista saatavuus hotellista. Osa huoneista sijaitsee yökerhon yläpuolella. Yökerho avoinna pe, la sekä kesäisin myös keskiviikkoisin. Joissakin huoneissa on minibaari.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja rauhallinen huone kahdelle, joko pihalle tai kadulle päin. Huoneessa hyvä työskentelytila sekä silityslauta ja –rauta. Mukavan lisän oleskeluun antaa huoneessa olevat kylpytakki ja tossut, sekä vedenkeitin jolla saat valmistettua kuuman juoman, kun sinulle maistuu. Huoneen nojatuolista voidaan pedata lisävuode. Huoneessa on minibar.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Moderni ja mukava huone kahdelle. Osa huoneista torille päin. Työpöytä, silityslauta ja –rauta kuuluvat huonevarustukseen. Huoneessa on nojatuoli, josta saa lapselle lisävuoteen. Huoneessa ei ole minibaaria. Osa huoneista sijaitsevat yökerhon läheisyydessä. Yökerho avoinna pe, la sekä kesällä keskiviikkoisin.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Upea ja ylellinen huone kun kaipaat luxusta arkeesi. Huoneessa on erillinen makuu- ja oleskelutila, Cupsolokeitin kuuman juoman valmistukseen sekä minibar. Nautinnon takaavat oma tunnelmallinen sauna ja ihana poreamme sekä kylpytakki ja tossut . Ihanat yöunet tarjoaa ylellinen Hästensin sänky. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Standard Queen, , lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Moderni ja viihtyisä huone yhdelle tai kahdelle. Huonevarustukseen kuuluvat työskentelytila sekä silityslauta- ja rauta. Lisävuode lapselle pedataan huoneen nojatuolista. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja. Huoneessa ei ole minibaaria.

SuperiorX King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ihanan tunnelmallinen ja tilava huone, kahdelle tai koko perheelle. Teemana on joko merellinen Tankar-huone tai ihastuttava, vanhan kaupungin, Neristan- huone. Huoneessa on työpöytä, silityslauta ja –rauta. Lisävuode jopa kahdelle lapselle pedataan huoneen sohvasta. Mukavan lisän oleskeluun antavat huoneessa olevat kylpytakki ja tossut, sekä vedenkeitin, jolla hetkessä valmistaa kuuman juoman. Huoneessa on minibar. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.
MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi teemahuoneen!

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Standard King, parivuode, lisävuodemahdollisuus, parketti Rauhallinen huone kahdelle tai koko perheelle. Huoneessa on leveä, 200 cm, parivuode sekä kaksi lapselle pedattavaa nojatuolilisävuodetta. Huonevarustukseen kuuluvat myös työpöytä, silityslauta ja –rauta. Ei minibaaria.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja rauhallinen huone, pihalle tai kadulle päin. Huoneessa on leveä, 180 cm, parivuode, hyvä työskentelytila, sekä silityslauta ja –rauta. Lisävarusteina huoneessa ovat kylpytakki ja tossut, sekä vedenkeitin, jolla valmistat kuuman juoman kun sinulle maistuu. Huoneen nojatuolista voidaan pedata lisävuode. Huoneessa on minibar.