Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone yhdelle. Huoneessa on mukava 120 cm leveä vuode. Huonevarustukseen kuuluu silityslauta ja –rauta. Osassa huoneita on parveke ja lisävuodemahdollisuus. Tarkista saatavuus hotellista. Osa huoneista sijaitsee yökerhon yläpuolella. Yökerho avoinna pe, la sekä kesäisin myös keskiviikkoisin.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Rauhallinen ja tunnelmallinen kahden hengen huone, jossa lisävuodemahdollisuus.
Osa huoneista on saanut vaikutteita ihanasta saaristostamme ja osa tunnelmaa Kokkolan vanhasta kaupungista, Neristanista.
Huoneessa on hyvä työskentelytila, erilliset vuoteet sekä parkettilattia. Nojatuolista voidaan pedata lisävuode yhdelle. Lisää viihtyisyyttä oleskeluun antavat huoneessa oleva kahvin- tai teenkeittomahdollisuus, kylpytakit sekä –tossut.
Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silityslauta ja –rauta, huonekohtainen jäähdytys sekä wifi. Huoneessa on minibaari. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Moderni ja mukava huone kahdelle. Osa huoneista torille päin. Työpöytä, silityslauta ja –rauta kuuluvat huonevarustukseen. Huoneessa on nojatuoli, josta saa lapselle lisävuoteen. Huoneessa ei ole minibaaria. Osa huoneista sijaitsevat yökerhon läheisyydessä. Yökerho avoinna pe, la sekä kesällä keskiviikkoisin.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Upea ja ylellinen huone kun kaipaat luxusta arkeesi. Huoneessa on erillinen makuu- ja oleskelutila, Cupsolokeitin kuuman juoman valmistukseen sekä minibar. Nautinnon takaavat oma tunnelmallinen sauna ja ihana poreamme sekä kylpytakki ja tossut . Ihanat yöunet tarjoaa ylellinen Hästensin sänky. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja. Osa huoneista sijaitsee yökerhon yläpuolella. Yökerho avoinna pe, la sekä kesäisin myös keskiviikkoisin.

Standard Queen

Etsi vapaita huoneita

Tunnelmallinen parivuoteellinen kahden hengen huone. Huoneessa on hyvä työskentelytila. Kaikissa huoneissa on parkettilattia sekä 160 cm leveä vuode. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silityslauta ja –rauta sekä wifi. Osassa huoneita on parveke ja osassa minibaari. Muutamassa huoneessa lisävuodemahdollisuus, auki pedattavasta nojatuolista. Osa huoneista sijaitsee yökerhon yläpuolella. Yökerho avoinna pe, la sekä kesäisin myös keskiviikkoisin. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

SuperiorX King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ihanan tunnelmallinen ja tilava huone, kahdelle tai koko perheelle. Teemana on joko merellinen Tankar-huone tai ihastuttava, vanhan kaupungin, Neristan- huone. Huoneessa on työpöytä, silityslauta ja –rauta. Lisävuode jopa kahdelle lapselle pedataan huoneen sohvasta. Mukavan lisän oleskeluun antavat huoneessa olevat kylpytakki ja tossut, sekä vedenkeitin, jolla hetkessä valmistaa kuuman juoman. Huoneessa on minibar. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.
MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi teemahuoneen! Saatavuuden mukaan.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Standard King, parivuode, lisävuodemahdollisuus, parketti Rauhallinen huone kahdelle tai koko perheelle. Huoneessa on leveä, 200 cm, parivuode sekä kaksi lapselle pedattavaa nojatuolilisävuodetta. Huonevarustukseen kuuluvat myös työpöytä, silityslauta ja –rauta. Ei minibaaria.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Rauhallinen ja viihtyisä parivuoteellinen kahden hengen huone jossa voi aistia Kokkolan viehättävän saariston. Huoneessa on leveä, 200 cm, parivuode, hyvä työskentelytila sekä parkettilattia. Nojatuolista voidaan pedata lisävuode yhdelle.
Rentoutta oleskeluun antaa huoneen lisävarustuksena olevat kylpytakki ja tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota, kun sinulle sopii.
Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silityslauta ja –rauta, huonekohtainen jäähdytys sekä wifi.Huoneessa on minibaari. Allergiaystävällinen huone, lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja