Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Economy Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Perusvarusteltu yhden hengen huone. Huoneissa on 140 cm leveä vuode, suihku ja silitysmahdollisuus.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja valoisa yhden hengen huone. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, suihku ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin värein sisustettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet ja suihku sekä puulattiat. Kaikissa huoneissa on lisäksi huonekohtainen säädeltävä ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin värein sisutettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat ja silitysmahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Kylpyamme, Näköala, Parivuode, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi sisustettuun superior huoneeseen majoittuu mukavasti kolme henkilöä. Huoneessa on tilava eteinen ja oleskelutila, jossa pöytäryhmä ja sohva, verholla eristettävä makuutila parivuoteella sekä kylpyhuone ammeella. Huoneesta on näkymä puistoon. Tämä huone soveltuu mainiosti pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Lattiamateriaali koostuu kolmesta alueesta; laatta, laminaatti ja kokolattiamatto. Huoneessa on ilmainen wlan, silitysmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.

Suite

Kokolattiamatto, Poreamme, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Erittäin tilava kahden hengen sviitti, josta avautuu näkymä kauniiseen Sirkkalan puistoon ja Pielisjoelle. Huoneessa on oleskelutila, erillinen makuuhuone jossa on parivuode sekä lisäksi oma sauna ja poreamme . Tämä huone soveltuu erittäin hyvin myös neuvottelutilaksi. Huoneessa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat, silitysmahdollisuus ja tallelokero.

Economy Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Perusvarusteltu kahden hengen huone. Huoneissa on erilliset vuoteet ja suihku sekä silitysmahdollisuus.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavaan Junior-sviittiin majoittuu mukavasti jopa neljä henkilöä. Huoneessa on oleskelutila, erillinen makuuhuone, jossa on parivuode , sekä viihtyisä kylpyhuone, jossa on poreamme . Tämä huone soveltuu mainiosti niin hääpareille kuin lapsiperheillekin. Huoneessa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat, silitysmahdollisuus ja tallelokero.

Junior Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tilavaan Junior-sviittiin majoittuu jopa neljän hengen seurue. Huoneessa on olohuone, jossa sohvaryhmä, erillinen makuuhuone parivuoteella, viihtyisä kylpyhuone ja oma sauna. Sviitti sopii mainiosti hääpareille kuin seurueille. Huone sijaitsee viidennessä kerroksessa, josta parvekkeelta näköala kaupungille. Huoneessa ilmainen wlan, silitysmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.