Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja valoisa yhden hengen huone. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, suihku ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin värein sisustettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet ja suihku sekä puulattiat. Kaikissa huoneissa on lisäksi huonekohtainen säädeltävä ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin värein sisutettu valoisa huone kahdelle. Huoneessa on erilliset vuoteet sekä mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen säädeltävä ilmastointi, puulattiat ja silitysmahdollisuus.

Superior-huone

Etsi vapaita huoneita

Ylellinen Superior-huone erillisillä vuoteilla
Tyylikkäät Superior-huoneet sijaitsevat hotelli Kimmelin uudistetussa siipiosassa. Ylelliset huoneet on sisustettu ihanilla materiaaleilla, kuten nahalla, sametilla ja luonnonkarvalla. Upeat, vahvat värit ja luonnonmateriaalit henkivät karjalaista mystiikkaa kivalla tavalla.
Heräile rauhassa muhkeasta vuoteesta ja keittele ensimmäinen kuppi kahvia oman huoneen rauhassa - itseksesi tai ystävän kanssa kuulumisia vaihtaen. Huoneessa on kaksi Familonin muhkeaa 100 cm leveää vuodetta ja pehmeät lakanat, joiden väliin on kiva pujahtaa.
Superior-huoneiden ikkunoista avautuu näkymä hotellin piha-alueelle tai Sirkkalan kaupunginosaan.

Standard-huone kahdella lisävuoteella

Etsi vapaita huoneita

Perheiden ja ryhmien suosikkivalinta! Uusittu ja kaunis huone neljälle.
Tilava ja kaunis, mukavalla vuodesohvalla varustettu huone hotellin tyylikkäästi uudistetussa siipiosassa. Vahvat värit ja tunnelma henkivät kivalla tavalla karjalaista kulttuuriperimää. Ikkunoista avautuvat näkymät joko Sirkkalan puistoon, Pielisjoen kauniiseen maisemaan tai hotellin pihalle.
Huoneessa on Familonin kaksi erillistä sänkyä (100 cm) jossa nukutaan onnelliset yöunet ja vuodesohvaan saa pedattua laadukkaan lisävuoteen kahdelle lapselle tai aikuiselle. Pujahda pehmeisiin lakanoihin ja nauti.
Osassa Standard-huoneita on kylpyamme. Hemmottele itseäsi päivän päätteeksi lämpimällä kylvyllä! Nämä tilavat neljän henget huoneet sopivat loistavasti esimerkiksi perheiden ja ryhmämatkailijoiden majoitukseen.

Superior X-huone

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs 30 m2 huone omalla saunalla hotellin ylimmässä kerroksessa.
Superior X -huoneet ovat todella tilavia hotellimme ylimmän kerroksen huoneita, jotka sijaitsevat vasta uudistetussa hotellisiivessämme. Karjalaista mystiikkaa henkivissä huoneissa on ylellinen sisustus sametti- ja nahkapintoineen sekä luonnonmateriaaleineen. Vahva väritys luo tunnelman, joka vie sinut hetkeksi arjen yläpuolelle.
Nuku kuin kuninkaat! Huoneessa on muhkea ja leveä Familonin King Size -parivuode (200 cm) laadukkaine vuodevaatteineen. Maltatkohan nousta aamulla?
Luksusta majoitukseen tuo oma yksityinen sauna, jonka lempeissä löylyissä on ihana rentoutua. Osassa Superior X -huoneita on myös oma parveke, josta käsin voit ihailla kaunista karjalaismaisemaa. Kietoudu kylpytakkiin, nauti lasi viiniä minibaarista tai keittele kupilliset kahvia.
Onko teitä matkassa useampia? Kätevään vuodesohvaan petaamme pedit kahdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tämä upea huone sopii pientä luksusta janoavalle pariskunnalle, perheelle tai ystävyksille

Superior-huone

Etsi vapaita huoneita

Ylellinen kahden hengen huone ylimmissä kerroksissa
Tyylikäs ylimpien kerroksien Superior-huone hotellin upeasti uudistetussa siipiosassa. Huoneisiin on luotu ylellinen sisustus luonnonmateriaaleilla sekä sametti- ja nahkapinnoilla. Vahvasävytteiset värit henkivät hienolla tavalla karjalaista mystiikkaa.
Onnellisia yöunia! Familonin laadukas ja muhkea vuode (200 cm) tuudittaa sinut ihaniin uniin. Yksin tai yhdessä. Aamulla kietoudut kylpytakkiin ja keittelet ensimmäiset kahvit oman huoneen rauhassa. Tämän huoneen uniikissa tunnelmassa päivä saa alkaa rauhassa.
Huoneiden ikkunoista avautuu kaupunkinäkymä Sirkkalan kaupunginosaan.

Sviittimajoitus omalla porealtaalla jopa kahdeksalle
Junior-sviitit sijaitsevat hotellin tyylikkäästi uudistetussa 4. kerroksessa. Tässä kauniissa huoneistossa ihastuttaa muhkea parivuode, hauskat kerrossängyt sekä ylellinen poreamme. Huoneen vahva värimaailma ja sisustuksessa käytetyt luonnonmateriaalit vievät vieraan pohjoiskarjalaisiin tunnelmiin. Tilaa on runsaasti ja valo tulvii sisään isoista ikkunoista.
Huoneisto koostuu makuu- ja olohuoneesta sekä eteistilan lasi-ikkunallisesta alkovista. Makuuhuoneessa on 200 cm leveä parivuode sekä vuodenojatuoli. Olohuoneen sohvaan ja vuodenojatuoliin voidaan pedata pedit kolmelle. Alkovin kerrossängyssä (yläpeti 80x210 cm ja alapeti 120x210 cm) nukkuu kaksi henkilöä.
Familonin laadukkaat vuodevaatteet, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut tarjoavat pientä ylellisyyttä yöpyjille.
Junior Suite sopii loistavasti niin perheen kuin ystävien kanssa majoittumiseen.

Sviitti upealla jokinäkymällä, saunalla ja isolla parvekkeella
Hotelli Kimmelin upein huoneisto, jossa elämyksen täydentää oma sauna ja koko sviitin levyinen parveke. Niin saunan lauteilta kuin parvekkeelta aukeavat huikeat näkymät Pielisjoelle ja kaupunkiin - saunajuomat saat nauttia omalla parvekkeellasi.
Valoisa ja raikas huoneisto sijaitsee hotellin tyylikkäästi uudistetun siipiosan ylimmässä kerroksessa. Sisustusarkkitehti Jaakko Puro on sisustanut sviitin ylellisillä elementeillä ja luonut tilaan upeaa tunnelmaa vedensinisillä sävyillä ja luonnonmateriaaleilla.
Iso saunasviitti (54,5 m2) koostuu makuu- ja olohuoneesta sekä saunaosastosta. Makuuhuoneen hulppea 200 cm leveä parivuode on kuin keidas ihanille yöunille. Olohuoneessa on sohvaryhmä, jonka vuodesohviin petaamme tarvittaessa pedit neljälle aikuiselle tai lapselle.
Tämä hulppea huoneisto toimii loistavasti myös yksityisten juhlien tai laadukkaiden bisnestapaamisten näyttämönä. Tulevien morsiamien valmistautumista elämänsä tärkeimpään hetkeen auttaa sviitin kampauspöytä. Varaa luksusta erityisiin hetkiin!

Superior huone kahdella lisövuoteella

Etsi vapaita huoneita

Pientä luksusta perheelle tai ystävyksille tilavassa Superior-huoneessa.
Tyylikkäät Superior-huoneet ovat hotellin upeasti uudistetussa siipiosassa sijaitsevia, kaikkein tilavimpia huoneitamme. Arkkitehti Jaakko Puro on tuonut uusien huoneiden sisustukseen paljon ylellisiä elementtejä, kuten nahkaa, samettia ja luonnonkarvaa. Väritys on huikea ja tunnelma henkii hienosti karjalaista mystiikkaa.
Muhkean 200 -senttisen parivuoteen lisäksi huoneessa on laadukas vuodesohva, johon saa pedattua pedit kahdelle lapselle tai aikuiselle. Huoneissa on kylpyamme yksityisiä hemmotteluhetkiä varten.
Huoneen ikkunoista avautuu näkymä joko Pielisjoen maisemaan, kauniiseen Sirkkalan puistoon tai hotellin piha-alueelle. Superior-huoneissa nautit lasin viiniä tai erikoiskahvin muhkeaan kylpytakkiin kietoutuneena. Juuri näin on hyvä!