Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior Twin

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja viihtyisä Superior-huone, jossa on erilliset vuoteet ja puulattia. Huoneet sijaitsevat 4. kerroksessa ja ikkunoista aukeaa upea näkymä Vanajavedelle. Huoneissa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, varusteluun kuuluu taulu-TV, minibar, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus. kaikissa huoneissa on vedenkeitin, jolla voi kiehauttaa kahvit tai teet.

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tyylikäs huone, jossa viihtyy koko perhe. Osassa huoneita on näkymä Vanajavedelle. Huoneessa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Huoneessa on puulattia, ja sen varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä sviitissä majoittuu mukavasti kahdessa huoneessa. Makuuhuoneessa on leveä parivuode ja olohuoneessa on mukava sohvaryhmä. Sviitissä on oma sauna ja löylyjen jälkeen voi ihailla parvekkeelta kaunista Vanajavettä. Sviitissä on puulattia ja jäähdyttävä ilmastointi. Varusteluihin kuuluu taulu-TV, minibaari, espressokeitin, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus. Sohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu kahden hengen Original-huone: Osassa näistä huoneista on näkymä Vanajavedelle. Huoneessa on puulattia tai allergioille sopiva tekstiilimatto. Huoneessa on erillisiset vuoteet, varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Huone on sinulle joka arvostat laadukasta vuodetta ja hyviä unia. Huoneessa on Superior-luokan parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Täällä heräät aamulla hyvin levänneenä uuteen päivään. Huoneessa on puulattia ja näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Superior Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja viihtyisä Superior-huone, jossa on parivuode, sohva ja puulattia. Huoneet sijaitsevat 4. kerroksessa ja ikkunoista aukeaa upea näkymä Vanajavedelle. Huoneissa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, varusteluun kuuluu taulu-TV, minibar, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus. kaikissa huoneissa on vedenkeitin, jolla voi kiehauttaa kahvit tai teet.

Standard twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Raikkaasti ja tyylikkäästi sisustettu kahden hengen Original-huone. Huoneessa on puulattia, erilliset vuoteet ja mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Varustukseen kuuluu taulu-TV ja silitysmahdollisuus.

SuperiorX King

Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Raikas ja tilava Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja puulattia. Nämä huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa ja niissä on oma parveke. Osassa huoneita on näkymä Vanajavedelle ja osassa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneen varusteluun kuuluu kylpyamme, kylpytakit ja -tossut, taulu-TV sekä silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on on vedenkeitin, jolla voi kiehauttaa kahvit tai teet.

Suite

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Villa Cubin Suite sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja sen ikkunoista ja parvekkeelta aukeaa kaunis maisema Vanajavedelle. Persoonallisen sviitin makuuhuoneessa on leveä parivuode, olohuoneessa tyylikäs sohvaryhmä ja löylyistä voi nauttia omasta saunassa. Sviitissä on puulattia ja jäähdyttävä ilmastointi. Varusteluihin kuuluu taulu-TV, minibaari, espressokeitin, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus. Sohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen.