Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Superior Twin

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja viihtyisä Superior-huone, jossa on erilliset vuoteet ja puulattia. Huone on sinulle, joka arvostat laadukasta vuodetta ja hyviä unia. Huoneessa on vuoteet, joiden patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Huoneissa on jäähdytys sekä näkymä upealle Vanajavedelle. Varusteluun kuuluu taulu-TV, minibar, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin sekä silitysmahdollisuus. Täällä heräät aamulla hyvin levänneenä uuteen päivään.

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tyylikäs huone, jossa viihtyy koko perhe. Huoneessa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Huoneessa on puulattia, ja sen varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä sviitissä majoittuu mukavasti kahdessa huoneessa hotellin ylimmässä kerroksessa. Makuuhuoneessa on leveä parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Olohuoneessa vietät aikaa mukavalla sohvaryhmällä, josta sijaamme tarvittaessa lisävuoteen. Sviitissä on oma sauna ja löylyjen jälkeen voi ihailla parvekkeelta kaunista Vanajavettä. Sviitissä on puulattia ja jäähdyttävä ilmastointi. Varusteluihin kuuluu taulu-TV, minibaari, espressokeitin, vedenkeitin, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi sisustettu kahden hengen huone. Huoneessa on puulattia tai allergioille sopiva tekstiilimatto. Huoneessa on erilliset vuoteet. Varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä kompaktissa huoneessa olemme panostaneet sänkyyn. Huoneessa on Superior-luokan parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Täällä heräät aamulla hyvin levänneenä uuteen päivään. Huoneessa on puulattia ja näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

Superior Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja viihtyisä Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja puulattia. Huone on sinulle, joka arvostat laadukasta vuodetta ja hyviä unia. Huoneessa on parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Huoneessa on mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Huoneissa on jäähdytys sekä näkymä upealle Vanajavedelle. Varusteluun kuuluu taulu-TV, minibar, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin sekä silitysmahdollisuus. Täällä heräät aamulla hyvin levänneenä uuteen päivään.

Standard twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi sisustettu kahden hengen huone. Huoneessa on erilliset vuoteet sekä mahdollisuus lisävuoteeseen yhdelle aikuiselle. Huoneessa on puulattia, ja sen varusteluihin kuuluu taulu-TV sekä silitysmahdollisuus.

SuperiorX King

Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Raikas ja tilava Superior-huone upealla näköalalla. Nämä jäähdytetyt huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa ja niissä on oma parveke, josta avautuu upea näkymä Vanajavedelle. Huoneessa olevan vuoteen patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Huoneen varusteluun kuuluu kylpyamme, kylpytakit ja -tossut, taulu-TV, minibar, vedenkeitin sekä silitysmahdollisuus. Nämä huoneet ovat sinulle, joka arvostat rauhallista unta sekä upeaa näkymää vuoden ajasta riippumatta.

Suite

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä ihana sviitti sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Sviitin ikkunoista ja parvekkeelta aukeaa kaunis maisema Vanajavedelle. Persoonallisen sviitin makuuhuoneessa on leveä parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Olohuoneessa on tyylikäs sohvaryhmä ja löylyistä voi nauttia omassa saunassa. Sviitissä on puulattia ja jäähdyttävä ilmastointi. Varusteluihin kuuluu taulu-TV, minibaari, espressokeitin, vedenkeitin, kylpytakit ja -tossut sekä silitysmahdollisuus. Sohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen.

Superior Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja viihtyisä Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja puulattia. Huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Huone on sinulle, joka arvostat laadukasta vuodetta ja hyviä unia. Huoneessa on parivuode, jonka patja on suunniteltu mukailemaan ihon lämpöä, antaen parhaan mahdollisen unikokemuksen. Huoneissa on oma parveke rauhalliselle kadun puolelle. Varusteluun kuuluu taulu-TV, minibar, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin sekä silitysmahdollisuus. Täällä heräät aamulla hyvin levänneenä uuteen päivään.