Hae varaus

hotel-logo

Harrasteet

Liikkumisen iloa Hämeenlinnassa

Hotellin edestä lähtevä Hämeenlinnan suosituimpiin ulkoilumaastoihin kuuluva Vanajaveden rantareitti kiertää Hämeenlinnan keskustan, lähipuistoalueiden ja rautatiesillan kautta Aulangolle, Sairion rantaan aina Varikonniemen kautta Verkatehtaan rantaan. Matkan varrella näet muun muassa Hämeen Linnan sekä Museo Militarian ulkonäyttelyalueen. Lenkin kokonaispituus on 5,7 km ja se on suurimmalta osin esteetön.

Hotellissamme on tarjolla harrastevälineitä, kuten kävelysauvoja ja polkupyöriä. Talvisin hyvät hiihtomaastot Ahvenistolla ja Aulangolla houkuttelevat reippailemaan, ja hotellista lainattavilla pulkilla myös perheen pienimmät viihtyvät ulkona pakkasella.

Hämeenlinnan suosituimpiin alueisiin kuuluva Aulanko tarjoaa ainutkertaisia luontoelämyksiä sekä monipuolisia aktiviteetteja vapaa-ajan viettoon. Suositulla Aulangon alueella vierailee vuosittain yli 400 000 kävijää.

Ahveniston kaupunginosa on monipuolisten liikuntamahdollisuuksien ja vapaa-ajantoiminnan paikka. Alueelta löytyy muun muassa ampumarata, uimaranta sekä vuoden 1952 olympialaisista tunnettu maauimala. Liikuntamahdollisuuksia tarjoavat myös useat pururadat ja lenkkipolut, talvisin hiihtoladut sekä kaupungin ylläpitämä avanto ja sauna. Viereisessä Pullerinmäen kaupunginosassa sijaitsevat tunnettu Ahveniston moottorirata, Rinkelinmäen jäähalli sekä hyppykäytöstä poistetut hyppyrimäet.