Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit Vaakunassa

Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme!

Lemmikin oma tervetuliaiskassi ja lemmikkihuoneet toivottavat teidät tervetulleeksi

Sokos Hotels -ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, jossa matkustaminen on vaivatonta ja mukavaa. Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtivat siitä, että kaikkien matka on onnistunut.

Saapuessanne Vaakunaan teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy muun muassa puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti kaupungin lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Hotellimme lähiympäristöstä löytyy viihtyisiä ulkoilureittejä, kuten suosittu Varikonniemen rantareitti.

Jos olet S-Cardin kanta-asiakas, lemmikkisi majoittuu veloituksetta, kun majoitut S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla (pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi. Muutoin lemmikkihuonelisä on 15 € / vrk.

Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa koira. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.