Hae varaus

hotel-logo

Kulkuyhteydet

Hämeenlinnan Vaakunaan on helppo saapua

Tulit sitten autolla, junalla tai bussilla, katso lisätiedot alta.

Lentäen

Helsinki-Vantaan lentoasemalta Hämeenlinnaan: etäisyys noin 94 kilometriä.

Hämeenlinnaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee kätevästi junalla (katso lisätiedot täältä) tai linja-autolla (katso lisätiedot täältä). Voit tiedustella yhteyksiä myös hotellin vastaanotosta. Autolla matka lentokentälle kestää noin tunnin. Palveluissamme on myös Lentokenttätaksi suoraan lentokentälle ja Hämeenlinnaan, lue Lentokenttätaksista lisää täältä.

Junalla

Hämeenlinnan rautatieasemalta Hämeenlinnan Vaakunaan: etäisyys n. 200 metriä.
Rautatieasema on aivan hotellin vieressä. Junien aikataulut löydät täältä.

Bussilla

Hämeenlinnan linja-autoasemalta Vaakunaan: etäisyys kulkuvälineestä riippuen 1,1 km–1,5 km.
Vaakunasta linja-autoasemalle: Rantareittiä Vanajaveden sillalle, sillalta vasemmalle Arvi Kariston kadulle ja siitä oikealle Palokunnan kadulle ja asema tuleekin vastaan.
Katso reittiohje täältä. Bussien aikataulut löydät täältä.

Autolla

Ajo-ohjeet

Voit tulostaa ajo-ohjeet täältä.

  • Etelästä:
    Etelästä tullessa moottoritieltä jäädään pois Hämeenlinna-liittymässä ja käännytään oikealle Paasikiventielle. Paasikiventie kaartaa vasemmalle Keinusaarentienä. Ylitetään Viipurintie, jolloin päästään Hämeentielle. Hämeentien päästä käännytään vasemmalle Possentielle.
  • Pohjoisesta:
    Pohjoisesta tullessa moottoritieltä jäädään pois Hämeenlinna / Aulanko -liittymässä ja käännytään Eureninkadulta vasemmalle Lukiokadulle. Katu kääntyy järven rannasta oikealle Arvi Kariston katuna. Vasemmalla puolella olevan sillan yli ja ensimmäisestä valoristeyksestä vasemmalle Hämeentielle. Hämeentien päästä käännytään vasemmalle Possentielle.
  • 10-tietä:
    10-tietä tullessa käännytään vasemmalle Viipurintielle, rautatiesillan yli ja oikealle Hämeentielle. Hämeentien päästä käännytään vasemmalle Possentielle.

Pysäköinnistä Vaakunassa voit lukea lisää täältä.

Hämeenlinnan alueen pysäköintialueisiin voit tutustua lisää täällä.