Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Pieni pala Ranskaa Vanajaveden rannalla - tervetuloa Le Blasoniin

Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla.

Ravintola Le Blason on tunnettu käyttämistään erinomaisista raaka-aineista ja ranskalaisesta tunnelmastaan.

Menumme tarjoilee ranskalaisia vivahteita moneen eri makuun. Nauti kattavan viinilistamme antimista tai tutustu sesongin mukaan vaihtuvaan ruokalistaan, jossa hyödynnetään laadukkaimpia raaka-aineita. Keittiömme tarjoaa myös mielellään suosituksia menustamme.

Keittiömestari Matti Saarinen kuvailee ruokafilosofiansa perustuvan annosten luomiseen ruokatuote edellä trendejä seuraten, mutta perinteitä kunnioittaen. Matin oma suosikki listoilta on Blasonin pata, jossa jokainen raaka-aine saa makunsa pitkän haudutuksen ja taitavasti valittujen makujen ansiosta.

Ensin härän niskat paahdetaan uunissa. Sen jälkeen lihat jäähdytetään ja pilkotaan. Sitten valmistamme padalle Espagnole-pohjaisen kastikkeen, johon lisätään punaviiniä, yrttejä, kasviksia, paahdettuja herkkusieniä, possun kylkeä, pikkusipuleita sekä tietenkin tunnetta ja rakkautta. Tätä kauneutta haudutetaan muutamia tunteja, jonka jälkeen härän niskat lisätään kastikkeen sekaan ja haudutetaan uunissa yön yli, Matti kuvailee tarkasti.

Intohimomme ruokaa kohden näkyy, kuuluu ja maistuu: ranskalaista tunnelmaa virittävät makuelämysten lisäksi ihastuttava miljöö sekä tunnelmamusiikki. Keittiön huumaavat tuoksut vievät Sinut niin Provencen yrttitarhaan ja viinitilan maisteluhuoneeseen kuin viehättävään maalaistaloon Pariisin läheisyydessä. Kesäisin Le Blasonin terassi hurmaa vierailijansa kauniilla maisemillaan.

Matti tiimeineen toivottaa sinut tervetulleeksi ranskalaisen keittiön äärelle - Vanajaveden rannalle!

Ravintola Le Blasoniin voit tutustua lisää täältä. Löydät ravintolamme hotellin ensimmäisestä kerroksesta.

Ravintolasta löytyy myös Blason Baari, jossa voit nauttia virvokkeita rentouttavassa ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Ravintola Le Blasonin aukioloajat

Ma–To klo 17–22
Pe klo 17–22.30
La klo 15–22.30
Su suljettu
Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia aiemmin.

Muihin Hämeenlinnan ravintoloihin voit tutustua täältä.